Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mértéktelen piálása miatt kórházba került Reed Mullin

0723reedFélbe kellett hagynia a Corrosion Of Conformity turnéját Reed Mullin dobosnak, aki kapott egy csinos kis szélütést a mértéktelen piálástól. Reedet jelenleg kórházban ápolják, a körutat a turnétársak, a Lamb Of God és a Clutch ütőseinek beugrásával fejezi be a zenekar.

Chris Adlerrel és Jean-Paul Gasterrel fejezi be amerikai turnéját a C.O.C., miután június 5-én este, a kanadai Edmontonban Reed Mullin annyira rosszul lett a masszív italozástól, hogy kórházba kellett szállítani. „Reed szélütését hosszas, szélsőséges és egészségtelen mennyiségű alkoholfogyasztás előzte meg”, mondta a történtekről Mike Dean basszer. „Nem törődött magával, és még ki tudja, mi mindent csinált. Egy ideje már nem volt jól, és imádkozunk, hogy megkapja a segítséget, amire szüksége van, illetve kezeltesse az alkohol- és drogfüggőségét. Emellett általános életvezetési támogatásra is szüksége van. Ez a mostani tragikus eset egy majdnem teljesen ugyanígy lezajlott sztorit idéz vissza pár évvel ezelőttről, Pittsburghből, ahol Reed azelőtt került ilyen helyzetbe, mielőtt színpadra léptünk volna a háromtagú bandával – és szintén a Clutch előtt játszottunk. Mindkét esetben már előzetesen is aggódtunk Reed hogyléte és állapota miatt. Akkor öt koncertet kellett lemondanunk. Évek ígérgetése után most bezárult a kör, és ugyanaz az elkerülhető tragédia ütött be.”

Reed jelenleg is Edmontonban lábadozik, a zenekar pedig Adler és Gaster segítségével fejezi be a turnét. „Nyomulunk tovább Jean-Paul Gasterrel és Chris Adlerrel, akik gyorsan megtanultak pár nótát. A show tehát folytatódott, és megy is tovább, de nem fogjuk végignézni, ahogy Reed a szemünk láttára megöli magát. Kérünk mindenkit, hogy imádkozzon érte, és köszönjük, hogy megértitek ezt a nehéz helyzetet.”

 

Hozzászólások 

 
+3 #4 Zoli 2016-06-08 16:59
Találkoztam vele a budapesti bulin, hozzám vágott egy dobverőt miután elénekeltem a technocracy-t az énekessel. Jó arc kár lenne érte.
Idézet
 
 
+1 #3 lumnya 2016-06-08 10:03
Jó gyerek.
Idézet
 
 
+10 #2 borisz 2016-06-07 09:02
Joey LaCaze mondjuk asztmás volt, szóval ott
inkább az volt az ok

http://www.shockmagazin.hu/hirek/legzesi-problemak-vezettek-az-eyehategod-dobosanak-halalahoz
Idézet
 
 
+8 #1 zombee 2016-06-07 08:35
Valaki szólhatna neki is, hogy a 90-es évek elmúltak, örüljön, hogy még él. Az Eyehategod dobosa is túltolta pár éve, meg Scott Weiland is tavaly. Nem kéne ezt erőltetniük, attól, hogy csodával határos módon túlélték a 90-es éveket, még nem elpusztíthatatl anok. Még Lemmy sem volt az, Ozzy, Mick Jagger és Keith Richards még kérdéses.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.