Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mercy: elkészült az első klip a Sylosis Dormant Heartjához

1005sylosisDormant Heart címmel jelenik meg a brit Sylosis negyedik nagylemeze 2015 januárjában a Nuclear Blastnél. Az album első dala máris nyilvános, címe Mercy.

„Ez a legdühösebb, legagresszívebb és legintenzívebb lemez, amit készítettünk, de továbbra is ott rejlik benne az az epikus, progresszív és melodikus oldal, amiről ismernek minket", mondja a Sylosis új anyagáról Josh Middleton énekes. „Ez egy nagyon nyomasztó és atmoszférikus album. Sok mindenen kellett keresztülmennünk zenekarként és egyénileg is, és elkészítettük az eddigi legsötétebb lemezünket. A cím azokra utal, akik robotpilóta-üzemmódban, a nyáj egy tagjaként élik le az életüket, és elfogadják a dolgokat olyannak, amilyenek, csak azért, mert ez a tradíció, ahelyett, hogy megismernék az őket környező világot, és önállóan gondolkodnának."

A lemez producere maga Middleton volt, a hangmérnöki feladatokat Scott Atkins látta el, a maszterelésért pedig a TesseracT gitárosa, Acle Kahney felelt. A Dormant Hearton debütál majd a banda új dobosa, a Bleed From Withinből ismert Ali Richardson is.

A Mercy című dal videója alább megtekinthető.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.