Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Memorain: egy lemezen Hoglan, DiGiorgio, Santolla, Owens, Ellefson és Waters

Augusztus elején jelent meg a Memorain új albuma, az Evolution. Mindez önmagában még nem hangzik túl érdekesen, ha azonban hozzátesszük, hogy a csapatban Gene Hoglan dobos, Steve DiGiorgio basszer és Ralph Santolla gitáros is érdekeltek, David Ellefson, Jeff Waters vagy Tim „Ripper" Owens pedig vendégekként szerepelnek a lemezen, máris más a helyzet...

A Memorain 1999-ben jött létre a görög Ilias Papadakis gitáros (a képen) jóvoltából, az Evolution lemezt a Maple Metal Records hozta ki. Az anyagot teljes egészébe Papadakis írta, hangszerelte és producerelte, ám a hangszeresek nem éppen kis nevek: a dobos Gene Hoglan, a basszer Steve DiGiorgio, a másik gitáros Ralph Santolla, a mikrofonnál pedig a Zimmers Hole-ból ismert Chris Valagao áll. „Sikeresen kombináltuk a lemezen az old school thrash metalt némi modern érzéssel", mondja az albumról Papadakis. „Gyors és agresszív a zene, de közben dallamos és erőteljes is. Szerintem a thrash fanatikus híveinek csillapítani fogja az étvágyát az Evolution!"

Mindehhez olyan további vendégek járulnak majd hozzá a lemezen, mint Jeff Waters, Tim „Ripper" Owens vagy David Ellefson, aki két dalban, az A New Erában és a Rules Of Engagementben basszusozik, utóbbiban pedig társszerzőként is domborít Papadakis és Ripper oldalán. Természetesen maga Owens is ebben a dalban hallatja híres hangját.

A lemez dallistája az alábbi:

01. Nations On Fire
02. Where Hate Lies
03. The Break
04. Circle
05. Misery
06. Rules Of Engagement
07. Death Shop
08. Destiny Found
09. A New Era
10. Power Out
11. Scratching The Surface
12. Methods Of The Past

A lemez négy dala itt meg is hallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.