Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megvannak a Guns N’ Roses európai előzenekarai

0826gunsMájus 27-én indul a Guns N' Roses európai turnéja. A zenekar most nyilvánosságra hozta az előzenekarok listáját, amely igen változatos – a bécsi és prágai helyszíneken egymáshoz képest is van eltérés.

Jövő hónap végén, Írországban startol a Not In This Lifetime turné európai köre, ahol az európai közönség 1993 óta először láthatja majd egy színpadon W. Axl Rose-t, Slasht és Duff McKagant. A Guns N' Roses előtt eddig is komoly nevek játszottak a turné eddigi futamain az Alice In Chainstől kezdve a The Culton át a Babymetalig, Európában pedig szintén változatos összetételű csapatokat választottak maguk elé. Az egyes állomásokon általában két-két nyitószám lép majd színpadra, de ez azért nem teljesen általános. A magyar közönség szempontjából legfontosabb állomásokon például van különbség ezen a téren is: a július 4-ei prágai bulin egyedül a Biffy Clyro melegít majd Axléknek, július 10-én, Bécsben pedig a Wolfmother, illetve Tyler Bryant – utóbbi így névről talán nem ugrik be elsőre, de már a tavalyi Axl/DC-körben is lehetőséget kapott, az osztrák fővárosban mi is láttuk őket.

A fentiek mellett olyan előadók játszanak még a Guns előtt a koncerteken, mint Mark Lanegan, a Backyard Babies, a The Darkness, Michael Monroe zenekara, a Killing Joke, a Phil Campbell And The Bastard Sons, a Virgin, az Otherkin vagy a Channel Zero.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 Pasolini 2017-04-05 13:04
Szerintem Dregenéknek most egy ezer éves álmuk válhatott valóra.
Idézet
 
 
#1 LiliMiciPanniSári 2017-04-05 06:12
Killing Joke...Channel Zero....ott a helyem
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.