Shock!

szeptember 21.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megvan a Life Of Agony és a Static-X koncertjének új dátuma, még egy zenekar került a csomagba

0802loaRövid, közös nyári turnén vett volna részt Európában még tavaly a Life Of Agony és a Static-X, az állomások között egy budapesti koncerttel. A körút először idénre csúszott, most pedig megvan a 2022-es dátum is.

Tavaly augusztus 4-én közös, társult főzenekari koncertet adott volna a Dürer Kertben a Life Of Agony és a Static-X. Mina Caputóék visszatérő vendégnek számítanak Magyarországon, a turné másik főattrakciója azonban még soha nem játszott nálunk, bár tény, hogy a Static-X újjáéledése eléggé megosztotta a rajongókat, hiszen a mikrofonnál egy hivatalosan mindmáig meg nem nevezett frontember, Xer0 áll a 2014-ben elhunyt Wayne Static helyén. A maszk mögött a szakmabeliek és a rajongók egyaránt Edsel Dope-ot, a Dope énekesét sejtik. Őt leszámítva azonban a felállás megegyezik a zenekar első nagylemezét, az 1999-es Wisconsin Death Tripet jegyző leosztással.

A koronavírus miatt már kétszer elhalasztott és újrakötött turné budapesti állomásának friss dátuma 2022. augusztus 9., a helyszín változatlanul a Dürer Kert – igaz, a klub azóta már nem ott van, mint ahová először lekötötték a bulit. A megváltott jegyek természetesen érvényesek az új időpontra is, változást jelent azonban, hogy a két főattrakcióhoz – nem túl meglepő módon – a Dope csatlakozik nyitószámként. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.