Shock!

december 07.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megvan a Life Of Agony és a Static-X budapesti fellépésének új dátuma

Rövid, közös nyári turnén vett volna részt Európában idén nyáron a Life Of Agony és a Static-X, az állomások között egy budapesti koncerttel. A körút jövőre csúszott, de Magyarország szerencsére 2021-ben sem marad ki a jóból.

0728loastx

Augusztus 4-én közös, társult főzenekari koncertet adott volna a Dürer Kertben a Life Of Agony és a Static-X. Mina Caputóék visszatérő vendégnek számítanak Magyarországon, a turné másik főattrakciója azonban még soha nem játszott nálunk, bár tény, hogy a Static-X újjáéledése eléggé megosztotta a rajongókat, hiszen a mikrofonnál egy hivatalosan mindmáig meg nem nevezett frontember, Xer0 áll a 2014-ben elhunyt Wayne Static helyén. A maszk mögött a szakmabeliek és a rajongók egyaránt Edsel Dope-ot, a Dope énekesét sejtik. Őt leszámítva azonban a felállás megegyezik a zenekar első nagylemezét, az 1999-es Wisconsin Death Tripet jegyző leosztással.

A koronavírus miatt elhalasztott és újrakötött turné budapesti állomásának friss dátuma 2021. augusztus 10., a helyszín változatlanul a Dürer Kert. A megváltott jegyek természetesen érvényesek az új időpontra is. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.