Shock!

június 13.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Megtiszteltetés, hogy ezekkel a srácokkal dolgozhatok, és ezeket a kiváló dalokat énekelhetem”

0521natecjHivatalosan is az utóbbi hónapok beugró frontembere, Nate Peck lett a Firehouse új énekese. A zenekar eredeti torkát, CJ Snare-t április elején vitte el a rák.

Nate Peckkel megy tovább a mikrofonnál a Firehouse. Az énekes a tavalyi American Idolban tűnt fel, és ősszel állt először a charlotte-i hajmetálosok színpadán, amikor az áprilisban elhunyt CJ Snare énekes már olyan rossz állapotban volt, hogy nem tudta vállalni a lekötött koncerteket. „Amikor először meghallottam Nate hangját, a hangterjedelemből, a hangszínből és a képzettségéből azonnal tudtam, hogy tökéletesen ki tudna segíteni bennünket CJ posztján, aki akkor épp a műtétje után lábadozott – mondja Bill Leverty gitáros. – Minden követ megmozgattam, hogy rávegyem: lépjen fel velünk októberben a New England Rockfesten. Nagyon gyorsan megtanulta a dalainkat, és elképesztő teljesítményt nyújtott a bulin. Utána elküldtem a videófelvételeket CJ-nek, és ő is egyből rávágta: igen, ő az emberünk.”

Peck menet közben Snare-rel is összebarátkozott annak utolsó hónapjaiban. „Rendszeresen, hetente néhány alkalommal beszéltem vele – mondja Nate. – Adott tanácsokat az énekre, a turnézásra és úgy általában véve az életre nézve is. Mindenféle tekintetben nagyszerű mentorom volt. Megtiszteltetés, hogy ezekkel a srácokkal dolgozhatok, és ezeket a kiváló dalokat énekelhetem.”

Alább megtekinthető néhány felvétel Peckkel a mikrofonnál.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.