Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megtekinthető az első előzetes King Diamond régóta várt DVD-jéhez

0701konigdiamant Végre kézzelfogható közelségbe került King Diamond évek óta készülő DVD-jének megjelenése. A Songs For The Dead Live előzetese máris megtekinthető.

Két teljes koncert anyagát tartalmazza majd King Diamond hamarosan megjelenő élő DVD-je: a 2016. június 17-ei Graspop Metal Meetingen adott buliét, illetve egy 2015. november 25-ei philadelphiai fellépést. A felvételekből Denise Korycki rakta össze a végeredményt, aki korábban többek között a Cannibal Corpse-szal és a Killswitch Engage-dzsel is dolgozott. Az akkori turné legfőbb érdekességét az jelentette, hogy a koncerteken teljes egészében elhangzott az 1987-es Abigail konceptalbum, King egyik legsikeresebb és legjobb lemeze. A kiadó a Metal Blade lesz, és ugyan a pontos paraméterekre – megjelenési dátum, dallista és társaik – még várni kell, egy alapos előzetest máris közzétettek az anyaghoz.

King jövő nyáron Európában turnézik, a dátumokat folyamatosan jelentik be: egyelőre a Graspop biztos Desselben június 21-én, illetve a Mystic Festival Krakkóban június 25-én.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Wendiii 2018-11-01 19:49
Annyiból csalódás nekem ez a hír, hogy néhány évvel ezelőtt olyan DVD-ről volt szó, ami ritkaságokat, régi koncerteket, interjúkat, kiadatlan felvételeket tartalmazott volna (jelzem, tervben volt egy hasonló tematikájú Mercyful Fate DVD is, ráadásul mindkettő dupla kiszerelésben, ami az 1983 előtti időszakra koncentrált volna). Erre most kapunk egy DVD-t, ami kb a Deadly Lullabies anyagát tartalmazza (az is az Abigail-re épített). Félreértés ne essék, örülök neki, mert végre életjelt ad magáról, de a fentiek fényében ez egy kicsit csalódás. Azért az igazi egy új lemez lenne. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.