Shock!

május 16.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megtalálták új énekesüket a Lostprophets hangszeresei?

0426ricklyElképzelhető, hogy hamarosan ismét hallani fogunk az Ian Watkins énekes pedofil bűncselekményei által kinyírt Lostprophets hangszereseiről. A zenészek állítólag aktívan dolgoznak a második starton, és úgy tűnik, már a megfelelő frontembert is megtalálták Geoff Rickly, a Thursday nevű banda énekese személyében. Hivatalos megerősítés egyelőre még nincs.

„Beszéltem a Lostprophets tagjaival, akik nagyon jó srácok", mondta a cardiffi rádiónak Geoff Rickly. „Nagyon szeretnék én is részt venni abban, amit csinálnak, és részese lenni a második esélyüknek, mivel az emberek nem igazán gondolnak bele abba, min mentek keresztül a srácok. Ez az egész ügy az életüket vette el tőlük. Ami történt, totálisan romba döntötte őket. Itt Walesben persze rengetegen személyesen ismerik és szeretik Stut, Mike-ot és Lee-t, és pontosan tudják, mennyire rendes emberek."

Rickly egyelőre nem erősítette meg hivatalosan azokat a pletykákat, hogy ő fog énekelni a bandában, de azt elismerte, hogy segít a csapat maradványának új kiadót keresni. „Hallottam a híresztelésekről is, de eddig abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy kiadói szemszögből dolgozhattam velük együtt az új csapatuk elindításán. Az emberek nem tudják, mit várhatnak, amikor előjön majd az új zenekar, de minden benne van, amin csak felnőttem: egy kis New Order, egy kis Joy Division, egy kis The Cure, és roppantul előremutató az egész. Ott gyökeredzik az egész mindabban, amit annyira szerettem a gót muzsikákban. És szerintem ha valaha is létezett zenekar, amelyiknek szüksége volt egy második esélyre, hát akkor azok ezek a srácok."

Geoff saját bevallása szerint régebben is csak a Lostprophets hangszereseivel volt jó viszonyban, bár persze mit is mondhatna... „Sosem ismertem a főarcot. Nekem mindig is kicsit túlságosan rocksztár volt, szóval inkább tartottam tőle a távolságot. De a többiekkel bármikor meg lehetett inni egy sört, el lehetett dumálgatni az élet dolgairól, a családról..."

Egyelőre nem tudni, mikor jelentik be az új zenekar megalakulását, az azonban biztos, hogy nem Lostprophets néven futnak majd.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 matheusthemaggot 2014-04-27 20:38
Úristen, Thursday a Shockon? Hát ezt is megértük végre!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.