Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megtalálta új énekesét a Lillian Axe

Az ismeretlen Brian Jones lett a louisianai Lillian Axe új frontembere. A Mississippi államból, Jacksonból elszármazott énekes korábban olyan helyi formációkban énekelt, mint a Guns Of Addiction vagy a Full Moon Circle, és nemcsak a hangjával bánik professzionális módon, hanem gitározni is tud. Az első vele készített dalt áprilisban tölthetjük le.

„Brian totális friss levegővételt jelent számunkra", kommentálta a döntést a zenekar alapító gitárosa és főnöke, Steve Blaze. „Hihetetlen tehetség, aki ráadásul a lelkesedés igazi tűzgolyója is egyben. Ez a mi hozzáállásunkon is hatalmasat lendített."

Jones elődje a Lillian Axe-ben a leginkább a Metal Church-ből ismert Ronny Munroe volt, aki azonban mindössze néhány hónapig töltötte be az énekesi posztot a bandában: Blaze úgy vált meg tőle októberben, hogy a kollaborációnak semmiféle kézzelfogható eredménye nem született. Munroe – a korai demókat feléneklő Johnny Vinest nem számítva – a Lillian Axe harmadik frontembere volt a klasszikus lemezeken szereplő Ron Taylor és az őt a banda újjáalakulása után nem sokkal felváltó Derrick LeFevre után. Az új Lillian Axe énekes több mint két évtizede a banda fanatikus rajongója, vagyis távolról sem valami ifjú titánról van szó, hanem egy tapasztalt helyi klubveteránról.

A zenekar megkezdte az új album felvételeit, a producer ismét maga Blaze, aminek az utolsó két lemez gyatra hangzásának fényében nem örülünk, de talán a hangmérnök Rob Hovey is beleszólhat a dolgokba... Az egyelőre cím nélküli anyag szeptember 27-én jelenik meg a banda saját Love And War kiadója és a Megaforce közös vállalkozásában. Az első új dal, a Take The Bullet április 12-től lesz hozzáférhető.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.