Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megtalálta új dobosát az In Flames

Battles címmel, november 11-én jelenik meg az In Flames új, tizenkettedik nagylemeze. A csapat most nyilvánosságra hozta, hogy az albumot Joe Rickard dobolta fel, aki egyben állandó tagként is csatlakozott hozzájuk a családi kötelezettségei miatt távozott Daniel Svensson egykori posztján.

0918if

inflames_c„Tizenkettedik stúdiólemezünk az első lesz Daniel nélkül 1998 óta, így keserédes volt stúdióba vonulni nélküle”, írja közleményében a zenekar. „Akkoriban nem is igazán tudtuk, ki állhatna a helyére, és furcsa volt nélküle zenét írni is. Egyszerűen hiányzott az In Flames egyik darabja. Februártól áprilisig a legendás producerrel, Howard Bensonnal rögzítettük a Battles albumot, aki a csapatával együtt kitágította a határokat, és minden nap magasan tartotta az energiaszintünket a csapatával. Hirtelen otthon éreztük magunkat. Howard mutatott be egyik roppant tehetséges és megbízható stúdiódobosának, Joe Rickardnak is. Joe korábban a Grammyre jelölt Red tagja volt, de az Islanderrel is turnézott, és olyan előadók albumain dobolt, mint a Vamps, a Starset vagy Brian ’Head’ Welch. Igazi őstehetség, mindenféle erőlködés nélkül játszotta fel a Battlest. Miután láttuk, hogy olyan dobtémákat játszik a saját dalaink alá, amelyeknél jobbakat mi magunk sem lettünk volna képesek kitalálni, tudtuk: rá kell vennünk, hogy csatlakozzon hozzánk. A Los Angelesben, Howard Benson irányítása alatt végzett kéthónapos munka során gyorsan össze is barátkoztunk Joe-val, amellett, hogy zenészként mindnyájunkban komoly tisztelet alakult ki irányában. Így most végre büszkén és izgatottan jelentjük be, hogy mostantól Joe Rickard az In Flames dobosa. Azzal, hogy egy ennyire tehetséges, vérbeli zenész csatlakozik hozzánk, nemcsak a zenekarunknak szolgáltatunk igazságot, hanem Danielnek is, hiszen biztosított, hogy méltó utódra találtunk.”

Rickard először november 6-án, a tokiói Knotfesten dobol majd az In Flamesben. A zenekar még a Battles előtt, szeptember 23-án adja ki új DVD-jét, a Sounds From The Heart Of Gothenburgot is.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Edg 2016-09-19 16:42
Miért nem oszlott meg fel az In Flames?! Már csak a régi önmaguk paródiája, amit csinálnak.
Idézet
 
 
-2 #1 in flames 2016-09-18 19:27
kit érdekel? ...ettől még szar és kész
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.