Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megtalálta David Readman utódját a Voodoo Circle

0201vocÚj énekes állt a Voodoo Circle élére, miután David Readman tavaly távozott a frontról: a frissen leigazolt énekes az Avantasiából és a Sinbreedből ismerős Herbie Langhans.

Néhány hónappal ezelőtt otthagyta a Voodoo Circle sorait David Readman, aki már nem tudta összeegyeztetni a csapat tevékenységét egyéb projektjeivel, a Pink Cream 69-nal és az Almanac zenekarral. Alex Beyrodt zenekara most végre megtalálta Readman utódját Herbie Langhans személyében, akit az Avantasiából és a Sinbreed soraiból lehet ismerni. „Herbie rendelkezik egy igazi frontember minden ismertetőjegyével: nagyszerű, érzelemgazdag hangja van, jellegzetes, és a hangterjedelme is igen széles”, mondja a gitáros. „Karizmatikus, kiváló szórakoztató, emellett pedig nagyon szeretetre méltó személyiség, akinek egyszerűen ragályos az energiája is. Alig várjuk a közeljövő történéseit – motiváltabbak vagyunk, mint valaha!”

A zenekar máris írja a dalokat a következő lemezre, amely idén nyáron jelenik meg. Addig is a Heart Of Stone című korábbi szerzemény új változatát máris meg lehet hallgatni Herbie-vel a mikrofonnál.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.