Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megszületett Scott Ian és Meat Loaf lányának gyermeke

Június 19-én megszületett az Anthrax gitáros Scott Ian és felesége, Pearl Aday első gyermeke, aki a Revel Young Ian nevet kapta. A jövevény a vártnál három héttel korábban érkezett, de remekül van. Mivel az Anthrax első európai koncertje csak július 2-án esedékes, egyelőre nem tudni, hogy az eredeti tervekhez hűen a sepulturás Andreas Kisser helyettesíti majd Scottot, vagy a gitáros mégis társaival tart.

A 47 éves Scott felesége, a férjénél több mint tíz évvel fiatalabb Pearl Aday egyébként a legendás énekes, Meat Loaf nevelt lánya, aki már csak családi háttere miatt sem kívülálló a rockszakmában. Emellett egy időben például a Mötley Crüe háttérénekesnőjeként is dolgozott. Kisfiuk egészséges és jól van, a Twitteren Scott élete legboldogabb napjának nevezte a tegnapit.

Mint arról többször is beszámoltunk, Ian azért nem vállalta el az Anthrax nyári európai fellépéseit, mert Pearl-t ezekre a napokra írták ki a szülésre. „A július 2. és 16. közötti időszakra lekötött európai dátumokon nem játszom, ugyanis a feleségemmel, Pearllel az első gyermekünket várjuk, aki a franciaországi Sonisphere fesztivál napján fog megszületni", írta korábban Scott, amikor még nem tudhatta, hogy utódja a vártnál jóval előbb érkezik. „1981. július 18-án ott voltam a zenekar alapítói között, és az azóta eltelt majdnem harminc évben mindenben benne volt a kezem, amit csak csináltunk. Soha nem is merült fel olyan körülmény, ami miatt kérdésessé vált volna a jelenlétem akármilyen Anthraxszel kapcsolatos eseményen. Az, hogy apa leszek, a leghatalmasabb és legjobb dolog, ami valaha is történt velem, és könnyűvé tette a döntést: a fő prioritás ebben az esetben a feleségem és az első gyermekünk születése. Természetesen megkérdeztem erről a többieket is, akik abszolút egyetértettek a döntésemmel."

Egyelőre nem tudni, hogy Revel Young Ian korábbi születése érinti-e a terveket, és esetleg mégis Scott jön-e át Európába a bandával, vagy netán otthon marad babázni.

Az Anthrax az alábbi dátumokon játszik a kontinensen a következő hetekben:

Július 02. - Veltins Arena, Gelsenkirchen (a Big Fourral)
Július 03. – Ullevi Stadion, Göteborg (a Big Fourral)
Július 05. - Komplex AG, Zürich
Július 06. - Fiera Open Air Arena, Milánó (a Big Fourral)
Július 08. - Sonisphere Fesztivál, Knebworth (a Big Fourral)
Július 09. - Sonisphere Fesztivál, Amneville (a Big Fourral)
Július 11. - Garage, Saarbrucken
Július 12. - Vega Musikkenshus, Koppenhága
Július 14. - Slottsfjell Fesztivál, Tonsberg
Július 15. - Dour Fesztivál, Dour
Július 16. - Zwarte Cross Fesztivál, Lichtenvoorde

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.