Shock!

május 22.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mégsem készül el az Exciter eredeti felállásának új albuma

Visszatérő nagylemezének munkálatai közepén esett szét a kanadai Exciter klasszikus felállása. A zenekar John Ricci gitáros nélkül megy tovább.

0328exciter

Bővebben meg nem határozott, a munkával összefüggő, illetve személyes nézetkülönbségek miatt távozott az Exciter soraiból John Ricci gitáros. Mindez elég rosszkor érkezett, a trió ugyanis alapfelállásában dolgozott visszatérő nagylemezének dalain – ez a kultmetalos körökben nagyon várt album eszerint soha nem fog már elkészülni és megjelenni. A zenekar mindazonáltal megy tovább, Dan Beehler dobos/énekes és Allan Johnson basszer mindenképpen új embert keres Ricci posztjára. A közeljövő koncertjeit ugyanakkor meghatározatlan időre elhalasztják.

Az Exciter a thrash/speed-vonal egyik előfutárának számított, 1983-as Heavy Metal Maniac lemezük igazi klasszikus, de az 1984-es Violence & Force és az 1985-ös Long Live The Loud is a korszak fontos anyagai közé tartoznak. Az említett három albumot készítő felállás bő négy éve zenélt ismét együtt. Az Exciter legutóbbi albuma Death Machine címmel jött ki 2010-ben, ezen egyedül a most lelécelt Ricci játszott a hármasból.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Scarecrow 2018-09-19 06:18
Pedig de vártam, hogy legyen valami új tőlük. :(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.