Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megkezdte a stúdiómunkálatokat a Gojira

Végre megkezdte a stúdiózást a francia Gojira, így 2012 első felében várhatóan tényleg megjelenhet a következő lemez. Ehhez persze még arra is szükség van, hogy Joe Duplantier-ék kiadót találjanak maguknak...

A Gojira New Yorkban rögzíti az albumot, ami Duplantier egy korábbi nyilatkozata szerint szövegileg mindenképp spontánabb lesz majd, mint az előző. Ezúttal az összes dalon átívelő koncepcióról sincs szó, de a zenét továbbra is magas fokú spiritualitás jellemzi majd. A Gojirának egyelőre nincs kiadója, de a zenekar többször is kifejtette, hogy ezúttal mindenképpen nagyobb céggel szeretnének leszerződni annál, mint amilyen előző otthonuk, a Listenable Records volt. Valószínűleg már az új istálló gondozza majd a banda élő DVD-jét is, amelyen egy The Way Of All Flesh From The Inside című bónusz-szekció is helyet kap majd, benne a hasonnevű egyórás dokumentumfilmmel. Utóbbit 2012 elején tervezik kiadni.

A Gojira régóta ígérget egy speciális jótékonysági EP-t, ami hamarosan a boltokba kerülhet. E kiadvány bevételei egyébként a bálnavadászat ellen küzdő Sea Shepherd szervezet bankszámláját gyarapítják majd, de emellett azért is különösen érdekes, mivel csupa neves énekes vendégeskedik a franciáknál a dalokban: Devin Townsend, Randy Blythe, Anders Friden és Max Cavalera egyaránt tiszteletét teszi a kiadványon, és még a Meshuggah gitáros Fredrik Thordendal is felkarcolt egy szólót az egyik nótában. Ennek az anyagnak egy része informatikai hiba áldozatául esett – jelenleg a helyreállítási munkálatok zajlanak gőzerővel.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.