Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megkezdi az új lemez felvételeit a Megadeth

A héten megkezdi új nagylemezének felvételeit a Megadeth. Az album már a tizennegyedik lesz a sorban, bővebb információkat azonban egyelőre nem tudni róla. Az azonban biztos, hogy Dave Mustaine már azért is szégyelli magát, ha káromkodik a színpadon.

Mustaine friss közleményében leszögezi: egészségi állapota tavalyi operációja óta kielégítő, nyak- és gerincproblémái miatt nem kell újra kés alá feküdnie, a torkával a közelmúltban jelentkezett gondok pedig mind kezelhetőek, bár a kávézásról a továbbiakban le kell mondania. „Mivel Thorral és Juniorral (Chris Broderick és David Ellefson) nem tartozom a baromi drága, túlértékelt Starbucks vezérszurkolói közé, ez azért annyira nem érint érzékenyen, az viszont igen, hogy nem ehetek csokoládét és paradicsomot – utóbbi miatt tehát spagettit vagy pizzát sem. De nagyon élvezem a Countdown To Extinction húszéves jubileumi turnéját, és mivel jövő héten megkezdjük az új lemez felvételeit is, az éneklés fontosabb számomra, mint valaha.”

Egy Mustaine nyilatkozat persze nem lehet teljes mentegetőzés nélkül, így az most sem maradt el. „Általában nem nézek videókat magamról, leszámítva azokat az eseteket, amikor keverünk vagy vágunk valamit, de az utóbbi pár hónapban különböző okokból rákényszerültem erre. És tényleg zavar, mennyit káromkodom a színpadon és az interjúkban. Nem vagyok prűd vagy ilyesmi, de bocsánatot kérek a nyelvezetemért és azokért a sértő szavakért, amiket használtam. Mind teszünk olyan dolgot, amit megbánunk, és noha nem bánom ezeket, azért úgy érzem, ennél jobbat érdemeltek tőlem…”, írja Dave.

A tavalyi Th1rt3en utódja valamikor 2013 folyamán jelenhet meg.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.