Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megkezdi a koncertezést a Killer Be Killed

0311kbkA tagok főbandáinak elfoglaltsága miatt teljesen esélytelen volt, hogy idén bemutatkozzon élőben a Killer Be Killed, jövőre azonban változik a helyzet: Max Cavalera, Greg Puciato, Troy Sanders és Dave Elitch zenekara a jövő évi ausztrál Soundwave fesztiválokon mutatkozik be.

Nem kispályán folytatja le karrierje első miniturnéját a Killer Be Killed, de hát maguk a tagok sem kispályások: Max, Greg, Troy és Dave a déli félteke legrangosabb rockfesztivál-sorozatán, az ausztrál Soundwave-eken mutatkoznak be a közönségnek február végén. Egyelőre nem tudni, lesz-e folytatása is a koncerteknek, de azért valószínűsíthetően igen, szóval remélhetőleg hozzánk közelebb is jönnek majd…

A tavasszal megjelent albumot Josh Wilbur producerrel (Gojira, Lamb Of God, Hatebreed satöbbi) vették fel Maxék. „Greg ugyanúgy keresett meg, mint annak idején Alex Newport a Nailbombnál: nagyon akarta, hogy megcsináljuk", mondta korábban a zenekar indulásáról Cavalera. „Én éppen nagyon elfoglalt voltam a Soulfly és a Cavalera Conspiracy ügyeivel, így nem is kerestem extra projekteket mellettük, de annyira kitartó volt, hogy a végén feladtam, és azt mondtam: jól van, basszameg, csináljuk meg! Csak ketten kezdtük el a munkát, aztán bekerült a képbe Dave Elitch, aki fantasztikus dobos, és Greg ismerte Troyt is. Megkértük, hogy basszusgitározzon, szóval hirtelen amolyan szupergrouppá vált ez az egész.

 

Hozzászólások 

 
#1 Bronson999 2014-11-29 12:15
Nagyon kíváncsi leszek Max mit fog gitározni, most hogy nem lesz mögötte Marc Rizzo. Puciato gondolom nem egy virtuóz, szóval érdekes lesz.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.