Shock!

január 17.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megjelent az új Impellitteri, itt az Empire Of Lies klipje

0212impEmpire Of Lies címmel még egy dalt tett közzé az Impellitteri a múlt héten kihozott Venom albumról. Az egyik leggyorsabb kezű gitárvirtuóz csapatában továbbra is Rob Rock énekel, a dobos pedig Jon Dette, akinek ez volt az első teljes stúdiólemeze a kettes Animetal USA után.

Venom címmel jelent meg április 17-én az Impellitteri új nagylemeze a Frontiersnél. Az egyik legnagyobb virgakirály friss albumán ismét Rob Rock énekel, a dobtémákat pedig Jon Dette, a metalszakma kedvenc beugró dobosa játszotta fel. „A barátaink és a rajongóink totálisan oda lesznek tőle, amit Dette összedobol a lemezen!", mondta még tavaly Chris Impellitteri az akkor még csak készülő új nagylemezről. „Éppen a felvételek közepén járunk, és alig várom, hogy mindenki hallhassa az új zenét. Közben persze – akárcsak az összes többi előadó – én is félek, miként fogadja majd a közönség a lemezt: vajon a kritikusok lehúzzák, mondván, túl sok a hang, túl magas az ének, túl gyorsan, túl metalosan, nem elég metalosan, idejétmúltan vagy túl polírozottan szólunk a nagy produkciós munkánkkal? Vajon foglalkozik-e majd velünk a média, és vajon segítségünkre lesz-e majd a zeneipar maradványa abban, hogy eljuttassuk ezt a zenét a tömegekhez? Akárhogy is lesz, GYILKOS új albumon dolgozunk, mert imádjuk ezt a fajta zenét, mindenkivel meg akarjuk osztani, aki vevő rá, és folyamatosan kihívások elé állítjuk magunkat, mert olyan lemezt szeretnénk letenni az asztalra, amit mindenki egy csomószor végig akar majd hallgatni!"

0212impcAz album címe eredetileg Time Machine lett volna, de ezt végül Venomra változtatták. Chris, Jon és Rob Rock énekes negyedik partnere James Pulli basszusgitáros volt, a kiadó a melodikus muzsikák egyik fő bástyája, az olasz Frontiers.

A lemezre az alábbi dalok kerültek fel:

01. Venom
02. Empire Of Lies
03. We Own The Night
04. Nightmare
05. Face The Enemy
06. Dominoe Theory
07. Jehova
08. Rise
09. Time Machine
10. Holding On
11. Rock Through The Night (bónusz)
12. Reach For the Sky (bónusz)

Az Impellitteri utolsó lemeze 2009-ben jelent meg Wicked Maiden címmel.

 

Hozzászólások 

 
+5 #2 Nűnű 2015-04-21 12:00
Talán még egy kicsit hosszabb, lassan hömpölygő, epikusabb dal elfért volna az albumra, de bizony nagyon szimpatikus móon tolják a heavy metalt
Idézet
 
 
+6 #1 saszi 2015-04-21 10:19
Nagyon jó lemez.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.