Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hamarosan jön az új Helloween, nézd meg a címadó dal klipjét!

0331helloweenA már bemutatott Battles Won és Lost In America dalok mellé most a címadó számot is bemutatta a május 29-én érkező My God-Given Right nagylemezhez a Helloween. Michael Weikathék július 17-én a Rockmaratonon is fellépnek.

My God-Given Right címmel jelenik meg május 29-én a Helloween új albuma. Andi Derisék az énekes tenerifei stúdiójában rögzítették a lemezt, a producer Charlie Bauerfeind volt. „Sosem tudom, hogy csináljuk, de valahogy megint sikerült!”, mondja Deris a Helloween tizenötödik stúdióanyagáról. „Ez az album tényleg nagyon izmos lett, alaposan odavágunk majd vele, ráadásul a legjobb arcokkal dolgozhattunk: Charlie Bauerfeind producerrel és Martin Häuslerrel, aki ezúttal anélkül alkotott egy roppant erőteljes 3D-s borítót, hogy a teljes színskálát felvonultatta volna rajta.” „Ez a lemez nyitottabb lett most”, mondta Michael Weikath gitáros. „Nem nevezném kommersznek, de kétségtelenül barátságosabb. Charlie-nak egyébként pontosan ez volt a célja: egyszerre vannak meg a dalokban a Helloween tipikus stílusjegyei a ’80-as évekből és a modern korszakból. Különösebben nem akartuk túltervezgetni, mivel állunk elő, simán csak azt szerettük volna csinálni, amiért kiállunk, amiről megismerszünk. És ez remekül működött is.”

A zenekar kiadója ismét a Nuclear Blast, akikkel a 2000-es The Dark Ride és a 2003-as Rabbit Don’t Come Easy idején dolgoztak együtt. A csapat legutóbbi albuma két éve jelent meg Straight Out Of Hell címmel.

A Helloween július 17-én a Rockmaratonon is fellép. A fesztivál hetijegyét július 10-ig kedvezményesen 12.990 forintért lehet megváltani, de a FEZEN fesztivállal közös kombinált bérlet, illetve a hetijegy mellé igényelhető limitált darabszámú VIP Pass is megvásárolható. Információk és részletek folyamatosan itt, meg persze nálunk is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.