Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megjelent az Alessandro Del Vecchióval megerősödött Vanden Plas új albuma

Megjelent a Vanden Plas új lemeze. A felfrissült felállású német progresszív metálosok ismét grandiózus konceptalbummal rukkoltak elő.

0422vandenplas

Április 19-én jelent meg a Frontiersnél a Vanden Plas új nagylemeze. A The Empyrean Equation Of The Long Lost Things mindenképpen mérföldkövet jelent a zenekar életében, ugyanis új billentyűst igazoltak rajta Alessandro Del Vecchio személyében. A Frontiers berkeit vandenplas_cfőállású producer/dalszerzőként néhány hete otthagyó Alessandro a bandában több mint harminc évet lehúzott Günter Werno helyére került tavaly, ugyanakkor nem vette át a kormányrudat a zene terén Stephan Lill gitárostól és Andy Kuntz énekestől. „Noha Alessandro az időbeosztása miatt nem tudott részt venni az album dalszerzési munkálataiban, a játéka így is számos változatos aprósággal gazdagította a dalokat és a hangzást. Szabályosan tapintható a produkcióban az új művészi dinamika" – mondja Kuntz.

A lemezre az alábbi dalok kerültek fel:

01. The Empyrean Equation Of The Long Lost Things
02. My Icarian Flight
03. Sanctimonarium
04. The Sacrilegious Mind Machine
05. They Call Me God
06. March Of The Saints

Alább három szerzeményt is meg lehet hallgatni az ismét konceptuális jellegű anyagról. A Vanden Plas legutóbbi lemeze a 2020-as The Ghost Xperiment – Illumination volt.

 

Hozzászólások 

 
#3 Equinox 2024-04-24 17:00
Idézet - a.magyar:
Egy borzasztóan alulértékelt zenekar,sosem értettem,miért nem tudnak kitőrni,pedig a dalok,zenei tudás mindig is maximálisan világszinvonalú ak voltak.

Én is így agyok ezzel. Viszont nem elég egyéniek. Én nagyon szeretem ezt a színházi hangulatot, ami bennük van, de minden más nagyon Dream Theater Awake hatású (a gitár- és szintihangzás pl szinte végig)
Idézet
 
 
#2 a.magyar 2024-04-24 08:55
Egy borzasztóan alulértékelt zenekar,sosem értettem,miért nem tudnak kitőrni,pedig a dalok,zenei tudás mindig is maximálisan világszinvonalú ak voltak.
Idézet
 
 
#1 The_Sentinel 2024-04-23 14:41
DelVecchio ide vagy oda, hosszú idő óta ez a legjobb VPlas lemez.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.