Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megjelent a The End Machine lemeze, nézd meg a Leap Of Faith videóját!

Pénteken megjelent a The End Machine első albuma, amelyről most megtekinthető a Leap Of Faith című dal videója. A név a klasszikus Dokken-felállás hangszereseit és Robert Mason énekest takarja.

0113theendmachine

Eredetileg Superstroke, majd The End néven működött, végül pedig The End Machine-ként adta ki március 22-én első lemezét George Lynch gitáros, Jeff Pilson basszer, Mick Brown dobos és Robert Mason énekes zenekara. A Dokken klasszikus felállásának hangszeresei, illetve a Lynch Mob korábbi és a Warrant jelenlegi frontembere a Frontiers kiadónál dolgoznak. „Sok olyan lemezt csinálok, amelyek nagyon gyorsan állnak össze: bemegyünk együtt a próbaterembe, az első ösztöneinkre hagyatkozunk, és csak úgy kirázzuk a dalokat, utána nem molyolunk sokat rajtuk", mondta Lynch korábban a zenéről. „Így dolgozik a KXM vagy az Ultraphonix is. Na, a The End Machine ennek pont az ellentéte: Jeff-fel nagyon sok ideig melóztunk a nótákon, akárcsak annak idején, a Dokkenben. Szerintem rejlik a dalokban valamennyi a '70-es évek art rockjából is, ami tök jó. Jellemző a zenére a tipikus groove-os, heavy rockos, melodikus rockos megközelítés is, de ott rejlik benne ez a '70-es évekbeli ELO-s, Elton John-féle hangulat is, ezek a nagyon érdekes, intelligens, klasszikus váltások. Nagyon jó hallgatni a lemezt, roppant mély az egész, és szerintem a közönségnek is tetszeni fog. De nem úgy szól, mint a Dokken, a Lynch / Pilson vagy a Lynch Mob. Mindből van benne természetesen."

theendmachine_cAz albumra az alábbi dalok kerülnek:

01. Leap Of Faith
02. Hold Me Down
03. No Game
04. Bulletproof
05. Ride It
06. Burn The Truth
07. Hard Road
08. Alive Today
09. Line Of Division
10. Sleeping Voices
11. Life Is Love Is Music

A megjelenés örömére a Leap Of Faith című nyitódalt klipesítette a banda. Mivel a zenekarból mindenkinek vannak egyéb kötelezettségei is, a The End Machine pedig leginkább csak side-projektként fut, hagyományos turnézás nem nagyon várható, de áprilisban néhány amerikai klubbulijuk azért lesz majd.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.