Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megjelent a kettes Ashes Of Ares, nézd meg Matt Barlow-ék új klipjét!

November 9-én új albummal jelentkezett az Ashes Of Ares, amelyhez most közzétettek egy új klipet. A csapat frontembere Matthew Barlow, az Iced Earth kétszeresen is egykori énekese.

0508ashes

Talán sokan már el is felejtették, de 2013-ban egy egész korrekt albumot jelentetett meg az Ashes Of Ares, amelyet Matthew Barlow énekes, Freddie Vidales gitáros/basszer és Van Williams dobos hozott össze. A Nevermore volt ütőse tavaly otthagyta az egyébként kívülről azóta is szinte teljesen inaktívnak tűnő formációt, hogy másik főcsapatával, a Ghost Ship Octaviusszal foglalkozzon. Matt és Freddie ugyanakkor nem adták fel: ennek megfelelően pénteken meg is jelent a második lemez, méghozzá a ROAR! Rock Of Angels Records gondozásában. Mindez persze önmagában is árulkodó, hiszen a debütöt még a Nuclear Blast hozta ki…

ashesofares_cA dallista az alábbi:

01. Consuming The Mana
02. The Alien
03. Unworthy
04. Soul Searcher
05. Sun Dragon
06. Transcending
07. Let All Despair
08. In The Darkness
09. Spirit Of Man
10. Time Traveler
11. The God Of War
12. You Know My Name (bónusz)

A lemezt sessionistaként állítólag Van Williams játszotta fel, bár az ő tényleges közreműködését illetően mi már a debüt esetében is bizonytalanok voltunk… A The Alien klipje most mindenesetre megtekinthető.

 

Hozzászólások 

 
#1 Adam 2018-11-12 13:10
Az uj dalban is hihetetlenul enekel Matt Barlow, de mit?! En annyira nem huznam le az eddig hallott dalokat mint az organumok amiket eddig olvastam, de azert tovabbra is csak azt tudom mondani, hogy varom azt az idot mikor valaki melto dalokat ad Mattnak. Nem is ertem, miert nem allnak sorba nala. Na jo, sejtem: nem akar turnezni. Manapsag meg mindenki abbol el. Igy nehez. De akkor meg hivjak vendegszerepeln i.
Ezek a dalok kb. 10-15 eve jok lettek volna egy Iced Earth lemezen, most azert mar kicsit gyengek. A gitarszolok unalmasak, az ember figyelmet nem sok minden koti le, ezt Matt viszi a hatan, es viszi is tisztessegesen, csak kene meg valami, barom allati dalok.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.