Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mégis megválik a csodagyerektől Sebastian Bach?

Noha legutóbb még élesen cáfolták, hogy probléma lenne közöttük, ismét kihagy néhány koncertet Nick Sterling, Sebastian Bach fiatal gitárosa. Az ok állítólag valamilyen szerződést illető nézeteltérés.

Kihagyja Sebastian Bach épp futó észak-amerikai turnéjának utolsó pár állomását a 22 éves Nick Sterling gitáros, aki társszerző volt az ex-Skid Row frontember tavalyi Kicking & Screaming lemezének nagyrészén. „Sajnos nem lépek színpadra ma este a Nokia Live-ban", írta a Facebookon közvetlenül Bach csütörtöki Los Angeles-i koncertje előtt Nick. „Akad néhány szerződéses kérdés, amit nem tudtunk rendezni. De nincsenek bennem rossz érzések."

A szóban forgó koncerten Bach vendég szólógitárosokkal lépett fel, így a Black Veil Brides-os Jinxxszel és a Wildside-ból, illetve Vince Neil mellől ismert Brent Woodsszal. Woods játszott Sebastian bandájában másnap este a Costa Mesa-i Pacific Ampitheatre-ben is, ahol az énekes a Cinderella vendégeként koncertezett. Sterling májusban már kihagyott néhány amerikai bulit, de a felek szerint az akkori döntés hátterében szimpla időegyeztetési problémák húzódtak meg.

Bach júniusban az olasz Linearock webrádiónak egyébként azt nyilatkozta: a szólócsapatában eszközölt tagcserék mögött szinte minden esetben üzleti okok keresendők. „Amennyiben egy bizonyos összeget kapsz a munkádért, nem engedheted meg magadnak, hogy még te fizess, hogy játszhass. Ha azt mondom valakinek a csapatból, hogy ennyit kapunk, ezen kell megosztoznunk, és valaki erre azt mondja, hogy ez így neki szar, csak annyit tudok válaszolni neki: tudod mit, viszlát! Mert ez biznisz. Ha azt látod, hogy lecserélem a zenekar tagjait, általában üzleti döntésről van szó."

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.