Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mégis elhalasztják a november 30-ai Nightwish-koncertet az Arénában

0529nwNoha nemrég még úgy tűnt, meg lehet tartani a Nightwish november 30-ai arénás fellépését, végül mégsem így lesz: a csapat 2022. december 20-ra tolta a koncertet.

Az egyre romló európai járványhelyzet és a kapcsolódó szigorítások miatt a Nightwish halasztani kényszerül a pár hete még megtarthatónak ítélt idei fellépéseit, így a budapesti koncertet is. Az új időpont 2022. december 20., a helyszín továbbra is a Papp László Budapest Sportaréna. Változik a vendégzenekarok köre: a Sonata Arctica helyett a Beast In Black játszik majd, a Turmion Kätilöt szereplése változatlan. Részletek itt.

A megváltozott időpontra a korábban vásárolt jegyek érvényesek maradnak. Akinek nem felel meg az új dátum, visszaváltási kérelmét 2021. december 22-én éjfélig küldje el a ticketportal(kukac)ticketportal.hu e-mail címre. Online történt jegyvásárlás esetén a vásárláskor megadott e-mail címet kell feltüntetni a levélben. Amennyiben személyesen vásároltad a jegyedet, a visszaváltáshoz az alábbiakra lesz szükség: a jegy beazonosításához a jegyről teljes és éles képre, a mínuszos összegű számla kiállításához címre és névre, bankszámlaszámra és a számlához tartozó névre, melyre az összeget szeretné megkapni. A határidő után érkező kérelmeket nem fogadják be. Az adatok feldolgozása és a visszautalások folyamatosan, a kért adatok megküldését követően 30 napos határidővel történnek majd.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#3 Goodbye 2021-11-23 00:23
Az elmebaj győzött, mint mindig. Ennyi erővel akár a visszavonulást is bejelenthetnék. Nagy kár, mert kiváló csapatok jöttek volna idén és jövőre is.
Idézet
 
 
#2 Sanyi 2021-11-22 20:13
Sajnos megvolt erre is az esély. A most szombaton megtartott volna MTV Headbanger's Ball, a decemberi Trivium és a januári Accept után most ez is tolódik. Majd februárban követi Ozzy és a Dead Daisies/Mike Tramp, márciusban UDO, áprilisban a Helloween és még ki tudja meddig tart a sor.
Nem véletlenül kezdik el 2023-ra át szervezni egyesek a turnéikat.
Pedig nagyon viszketek már a jó koncertekért, de sajna még várni kell szerintem.
Azért remélem a nyári és őszi bulikat már meglehet majd tartani. Istenem milyen névsor: Scorpions, Iron Maiden, Korn, Whitesnake, Aerosmith, Pearl Jam, KISS, Judas Priest, Axel Rudi Pell, Sepultura, Anthrax stb... Kár lenne egy ilyen koncertszezonér t.
Idézet
 
 
#1 Verebélyi Gábor 2021-11-22 19:12
Sziasztok!
Nem értem, miért erőltetik a téli hónapokat? Épp akkor lesz a 6. hullám...

A szervezők helyében nyárra tenném a turnét...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.