Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mégis átruccan a nyáron Európába a Metallica

0530metallicaDániában, a Roskilde Fesztiválon játssza egyetlen idei európai koncertjét a Metallica, és ez a fellépés is az utolsó pillanatban jött be a képbe. A neves dán fesztivált június 29. és július 7. között rendezik meg, és eredetileg James Hetfieldék sem tervezték, hogy átruccanjanak a nyáron Európába.

„Meghallgattuk a közönségünk kívánságait, akik idén egy nagy név után kiáltottak, hogy így váljon teljessé a magas nívójú, előretekintő, széles spektrumú zenei programunk", áll a Roskilde szervezőinek nyilatkozatában. „Nagyon kevés ilyen kaliberű név turnézik éppen akkor, így skatulyák nélkül kellett gondolkodnunk. Természetesen alig várjuk, hogy ismét a fesztiválon üdvözölhessük Lars Ulrichot és társait – előbb, mint azt gondoltuk volna!"

Mivel a Metallica csak a roskildés buli kedvéért ruccan át Európába, a banda felléptetése aligha két fillérjébe került a szervezőknek. A csapat utoljára tíz éve játszott a Roskildén, első ízben pedig 1986-ban léptek fel Európa egyik legrangosabb fesztiválján. A dániai koncertet azonban még megelőzi a fellépés a június 8-9-én Detroitban megrendezendő, a Metallica Orion Music + More fesztiválon. Ezeket az alkalmakat leszámítva egyelőre csak a Rock In Rio fellépésük biztos idén szeptemberben.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+7 #3 Roenick 2013-05-31 08:41
Nem érdekes. Majd fellép a Tankcsapda... 540. alkalommal.. Ez kell a népnek....
Csak tudnám ,h ki olvassa a fórumokat ahol az emberek a kívánság listákat írják. Szarnak rá csak a lóvé csörögjön a kasszába.
Idézet
 
 
+7 #2 pumpika666 2013-05-30 22:45
lars-ban dolgozik egy kis hazafiság sztem :)
a "legjobb" fesztivál a zsiget persze fele ekkora kalibereket sem mer hívni, olvastam egy gerendai interjút valamelyik nap, mondta, hogy nem a hazai közönségnek szánják már a fesztivál fellépőit
na most én keresgélem évek óta a "nagyszínpados sztárjaink" nevét a külföldi feszteknél, de valahogy nagyon kevés egyezés van :)
idén a maiden sem számított már akkora névnek, inkább hoznak helyette !!!-t, meg tököm tudja mit :D
sajna ott tartunk, ha este 8kor kiállnék a nagyszínpadra és lepisálnám az első két sort részegen és a kicsiny falum ott születtem én-t énekelném, akkor is ott őrjöngene 30ezer ember, nem kell ide metallica, maiden, sabbath, jó nekünk(nekem ugyan nem) a harmadvonal legalja
Idézet
 
 
+3 #1 KoaX 2013-05-30 19:06
Akkor ezek szerint a SLIPKNOT már nem húzó név. (Ők is ott lesznek idén )
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.