Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megint újjáalakult az Exhorder

1201exhorder5Ismét aktivizálta magát a New Orleans-i kultthrasher Exhorder. A zenekar felállásában két alapember mellett igen jó nevű underground muzsikusok kaptak helyet.

Kyle Thomas énekes és Vinnie LaBella gitáros ismét újjáalakította az Exhordert. A New Orleans-i extrém thrashbanda mostani felállásának további tagjai Marzi Montazeri gitáros (Philip H. Anselmo & The Illegals, Superjoint Ritual), Jason Viebrooks basszer (Heathen, Grip Inc.) és Sasha Horn dobos (Forbidden). „Több mint harminc éves történetünk során rengeteg harcot vívtunk meg", mondja az újonnani visszatérésről LaBella. „Olyan harcokat, amelyek többször is szétszakítottak bennünket, de függetlenül attól, hogy belső, külső vagy belső és külső küzdelmekről beszélünk, mindig visszataláltunk egymáshoz. Hogyan? Miért? Harminc évembe telt, mire rájöttem: azért, mert túl mély az egymáshoz fűződő kapcsolatunk, a dalaink időtlenek, a rajongóink pedig kortalanok. Számunkra és sok más ember számára is rengeteget jelentett a zenekar. És emiatt az Exhorder megtörhetetlen, még azok sem tudják elpusztítani, akik alkották. Szeresd vagy sem, az Exhorder örök, és megtisztelő számomra ismét itt játszani."

A csapat februárban adja első koncertjeit az Egyesült Államokban, és utána jó eséllyel Európában is felbukkannak majd a fesztiválszezonban. Az máris biztos, hogy az amerikai bulikon a zenekar elejétől végéig eljátssza majd klasszikus két lemezét, az 1990-es Slaughter In The Vaticant és az 1992-es The Law-t.

 

Hozzászólások 

 
+8 #3 imi 2017-11-19 16:50
Már vártam ezt az alulértékelt dumát, meg Phil felemlegetését is. :D
Szerintem soha nem lesznek ismertebbek, mint ma és ez nem is baj. Max. néhány erre a fajta extrém zenére fogékonyabb kölyökkel fog bővülni a "rajongótábor".

Azért tartom hülyeségnek, hogy alulértékeltek, mert underground körökben igenis nagyra vannak tartva, a spáros pénztáros meg nem valószínű, hogy a "Pope die! You lied to me..." sorokat fogja dúdolgatni.
A Floodgate és társai nem utódzenekarok, az egyetlen közös nevező KT, és egyáltalán nem alulértékeltek azok se.
Nyilván Korpiklaani meg Sabaton fejek nem fognak ilyesmire vetődni, és ők lehet alulértékelik pl. az Exhordert, ahogy én is alulértékelem a Sabaton-t (olyan mélyen, ahogy csak lehet), tehát világos, hogy ezen a ponton sántít ez az "így alulértékelt, úgy alulértékelt" duma.
Egyszerűen jól van így, ahogy van. Mindenki teszi a dolgát.
Idézet
 
 
+6 #2 A75 2017-11-19 15:11
1990 óta rendszeresen hallgatom a Slaughter... lemezt. Egyszerűen megunhatatlan.

Az Exhorder és utódzenekarai (pl. a szintén zseniális Floodgate) meg az egyik legalulértékelt ebb zenekar(ok) a metal világában. Megérdemelnének már egy kis sikert.

Egyébként exhorderék anno sok hülyeséget csináltak, rendszeresen összeverekedtek a tagok egymással, a legdurvább viszont az volt amikor egy kis laza italozás melléktermékeké nt megkéselték egymást. Phil Anselmo is szívesen látogatta a koncertjeiket, melyek a későbbi színpadi "stílusára" nagy hatást gyakoroltak.
Idézet
 
 
+5 #1 Tulus 2017-11-19 12:47
Hm... kíváncsian várom a folytatást.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.