Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megint felhasználja a ’70-es évek parlagon heverő demóit a Van Halen

Állítólag megkezdte a munkát a következő lemezen a Van Halen, legalábbis David Lee Roth énekes egy pár hónapja elejtett megjegyzése szerint. Wolfgang Van Halen basszer most mindehhez hozzátette, hogy a banda ezúttal is ősrégi demókat vesz alapul a munkához.

„Három napja jártam Edward házában, és elkezdtük összerakni az új zenéket”, mondta Roth egy interjúban még augusztusban. „Írunk: én rutinszerűen hozom a szövegeket, a banda pedig rutinszerűen játszik együtt, méghozzá hetente legalább háromszor Ednél.” Az énekes ugyanakkor hozzátette: senki se kezdjen még el nagyon örülni, a csapatnak ugyanis legalább másfél évébe telik majd, mire véglegesíti és megjelenteti a következő anyagot. Mivel a visszatérő, nagy sikert aratott tavalyi az A Different Kind Of Truth lemezre közismerten rengeteg régi, még a ’70-es évekből megmaradt téma került fel, indokolt a kérdés, hogy most új számokat ír-e a csapat, vagy megint régi demókból dolgoznak. Wolfgang Van Halen közlése alapján afféle vegyes megoldás várható. „Rengeteg egyéb megmaradt régi ötletből tudunk dolgozni, de van néhány új téma is, amiken szintén rajta vagyunk. Sosem tudhatod előre, mi fog történni”, mondta a basszer a The Pulse Of Radiónak.

Az A Different Kind Of Truth megjelenése óta több mint 700 ezer példányban kelt el világszerte, ami a mai viszonyok között komoly sikernek tekinthető.

 

Hozzászólások 

 
+9 #1 Venomádi 2013-12-04 15:54
Ez a gyerek még mindig nagyon úgy tűnik nekem, mint amikor egy zenélni abszolut nem tudó ember egy házibuliban meglátja a haverja gitárját és elpöcsörészik rajta 5 percet. Nem illik hozzá :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.