Shock!

szeptember 21.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megharcolt a májrákkal Stephen Pearcy

Májrákkal operálták Stephen Pearcyt, a Ratt frontemberét. A 65 éves énekes jelenleg jól van, de folyamatos ellenőrzésekre jár.

0823pearcy

Három évvel ezelőtt májrákot diagnosztizáltak a Ratt énekesénél, Stephen Pearcynél. A frontember a Laughingmonkeymusicnak nyilatkozott a diagnózisról: mint kiderült, a daganatos elváltozás hepatitiszes megbetegedése talaján fejlődött ki, és meg is kellett operálni, ám a beavatkozást követően kilenc nappal máris turnén volt. „Most nagyjából minden rendben van – mondta. – De szabályos rendben élek és folyamatosan ellenőrzöm magam. Nem tudom, miért vagyok még mindig itt, de értékelek minden napot és percet, mert azt látom, hogy a barátaink kezdenek eltűnni mellőlünk.”

Pearcy saját bevallása szerint azért állt ki a nyilvánosság elé, hogy minél több embert ráébresszen a rendszeres orvosi vizsgálatok és az egészség fontosságára. „Talán így segíthetek másokon. Járjatok vérvizsgálatra, vigyázzatok magatokra. Derítsétek ki, hepatitiszesek vagytok-e. Ha igen, remélhetőleg nem fejlődik ki belőle rák, mert amúgy könnyen előfordulhat. Így aztán most a dolog szószólója leszek: vigyázzatok magatokra!”

 

Hozzászólások 

 
#1 queensryche999 2021-08-03 19:46
A Stephen Pearcy-ről készült 'Nothing To Lose' című dokumentumfilm:

www.youtube.com/watch?v=g5azow5ocOQ
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.