Shock!

június 22.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Meghalt Mark Adams

64 éves korában elhunyt Mark Adams, a Saint Vitus alapító basszere. A zenész évek óta küzdött a Parkinson-kórral.

0524mark

„Soha életemben nem kellett ennél nehezebb szavakat leírnom – tette közzé a Saint Vitus közösségi felületein Dave Chandler gitáros/főnök. – Tegnap tudtam meg. Kimondani még nem vagyok képes, de megszakadt szívvel tudatom mindenkivel, hogy legjobb barátom és egyben a Saint Vitus társalapítója, Mark Adams elhunyt. A részletek homályosak, mert még nem beszéltem a családdal, de május 23-án hagyott itt bennünket álmában, békében. Soha életemben nem találkoztam Marknál jobb emberrel. Mindenkivel kedves volt, még azokkal is, akik ártottak neki. Sosem volt senkire egy rossz szava sem. Bármilyen rosszra is fordult a helyzet, mindenben megtalálta a jót. Egyszerűen jó volt a közelében lenni. Soha semmi nem lesz már többé ugyanolyan. Isten áldjon, drága barátom! Szeretlek!”

Mark Adams már a Saint Vitus elődzenekarában, a Tyrantben is együtt zenélt Chandlerrel, és a 2019-es legutóbbi albumot leszámítva a kultikus doomsterek összes nagylemezén szerepelt. Utóbbi esetében már egészségi állapota nem tette lehetővé számára az aktív zenélést és turnézást, ugyanis 2018-ban Parkinson-kórt diagnosztizáltak nála.

 

Hozzászólások 

 
#1 Equinox 2023-05-25 16:54
Emlékszem a betegségére, ez sajnos várható volt. Lassan már a 80-as évek közepén indult legendák tagjai is ebben a korban vannak. :(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.