Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Meghalt Babicsek Bernát

0102babicsekbernat42 éves korában elhunyt Babicsek Bernát. A színész-zenész-előadó a rockszíntéren leginkább a Paddy And The Rats tagjaként volt ismert.

„Nem tudom, hogy lehet egy ilyen dolgot elmondani... Ne haragudjatok, de nehezen találjuk a szavakat jelenleg... Borzasztó, felfoghatatlan tragédia történt. Testvérünk, barátunk, zenésztársunk, Babicsek Bernát (Bernie) elhunyt ma tragikus hirtelenséggel. Kérünk titeket, gyújtsatok egy gyertyát ma érte és imádkozzatok a családjáért, hogy túlvészeljék ezt a feldolgozhatatlan helyzetet! Örökké a szívünkben leszel! SZERETÜNK, BERNIE!" – tette közzé a Paddy And The Rats harmonikásuk, Babicsek Bernát halálhírét.

A színész-előadóművész lapértesülések szerint egy lakástűzben vesztette életét újév napján otthonában, Solymáron. Babicsek Bernát színészként a Szeress most!, a Barátok közt és a Jóban Rosszban című sorozatokbólvolt ismert, de az elmúlt években számos társulatnál dolgozott, többek között a Ruttkai Éva Színháznál, a Játékszínnél, a Szkéné Színháznál a Karinthy Színháznál és a Turay Ida Színháznál is megfordult. A Paddy And The Rats mellett rendszeresen játszott az Irigy Hónaljmiriggyel is.

 

Hozzászólások 

 
#1 Kybass 2022-01-02 16:56
RIP. :-(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.