Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Meghallgatható az első dal Cserfalvi Zoltán sztárvendégekkel teli albumáról

cserfalvi_cIdén ünnepli 50. születésnapját a Denevér Hangstúdió legendás vezetője, Cserfalvi „Töfi” Zoltán. Ebből az alkalomól The Number Of The Years: 50 címmel önálló nagylemezzel jelentkezik, amelyről most meghallgatható az első dal.

Várhatóan tavasszal jelenik meg az Iron Maidnem gitárosa, Cserfalvi Zoltán születésnapi nagylemeze, amelyen több mint hetven zenész, köztük teljes zenekarok, hazai és külföldi sztárvendégek működnek közre. A teljes zenekarok a Mobilmánia Vikidál Gyulával, a Nagyferó és a Beatrice, a Pokolgép, a Dalriada, az Iron Maidnem, a Lady Macbeth és a Rémkoppantók. Emellett vendégek bukkannak fel olyan csapatokból, mint a Lionheart, a Beast In Black, a Track Nine, a Tyr, a Haeredium, a Storyum, az Alestorm, a Wisdom, az Aurora, a Kárpátia, az Omen, a Tales Of Evening, a Zártosztály, a Dinamit, a Piramis, a Karthago, a Chronology, a Euphoria és az Eclipse.

A lemezborító Havancsák Gyula (Annihilator, Wintersun, Grave Digger, Stratovarius) munkája. A lemezről máris meghallgatható az első dal, a címadó The Number Of The Years, melyen az Iron Maidnem zenekar játszik.

 

Hozzászólások 

 
#2 Valentin Szilvia 2020-04-27 10:09
Idézet - németh ernó:
Csaó Tőfi!Buxa vagyok,amputltá k mindkét lábam,de ez hosszú történet.gratulálol a sikereidhez!Lég yszi irj valamit a régi idők emlékére!˙Eclip se


Szia! Továbbítottuk az üzenetedet!
Idézet
 
 
#1 németh ernó 2020-04-27 09:40
Csaó Tőfi!Buxa vagyok,amputltá k mindkét lábam,de ez hosszú történet.gratulálol a sikereidhez!Lég yszi irj valamit a régi idők emlékére!˙Eclip se
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.