Shock!

május 07.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megérkezett az Ørdøg első klipje

0407ordogMind (Ha nekem játszol) címmel elkészült az Ørdøg első videólipje a tavaly év végén megjelent Tíz fekete dal lemezhez. A Superbutt tulajdonképpeni utódzenekara április 11-én a Dürerben játszik.

Mint azt az elmúlt hónapokban bizonyára mindenki alaposan az agyába véste, az Ørdøg tagságát Vörös András énekes, Szentpéteri Zsolt gitáros, Mahboubi Salim basszusgitáros és Szűcs Péter dobos alkotja, vagyis a Superbutt legismertebb felállásának tagsága, mínusz Szűcs Szabolcs gitáros, aki „csak” stúdióguruként segítette a munkát a tavaly év végén megjelent első lemez elkészítése során. A Tíz fekete dal című album öt dalában a korábban a Hollywood Rose-ból, ma már az Actionből és Ganxsta Zolee mellől ismert Takács „Vilkó” Vilmos keze is benne volt, egy további szerzeményben pedig a wackoros Nagy-Miklós Péter szólózik. A lemezhez most végre – hosszas munkálatok után – elkészült az első hivatalos videó, amelynek már úton van a folytatása is.

Az Ørdøg április 11-én, szombaton a Dürer Kertben koncertezik a Rockstar 6. Születésnapi Party keretében. A jeles eseményen rajtuk kívül ott lesz a Turbo, a Magma Rise, az Uzipov, a The Joystix, az Ozone Mama, a Powertrip, a Let The Cigar Die, a Vendetta Inc. és a dán The White Dominos is. További részletek itt, Szűcs Péterrel a lemez kapcsán készített interjúnkat pedig itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 cápaidomár 2015-04-08 10:33
Ez jó! :-)
Idézet
 
 
#1 James Smith 2015-04-07 16:49
Ez nagyon jó lett!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.