Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megadeth: Willie Nelson után David Draiman is a fedélzeten

Két dalban is vendégszerepel majd az új Megadeth albumon David Draiman, a Disturbed és a Device frontembere. Elképzelhető, hogy az énekes beugrásának ötlete a banda producerétől, Johnny K-től érkezett, aki korábban elsősorban a Disturbed anyagaival vált A-ligás stúdiós szakemberré.

„Draiman a Forget To Remember és a Dance In The Rain dalokban szerepel, amik sokkal jobbak lettek így”, írta a Facebookon Dave Mustaine. David szintén a közösségi oldalon azt is hozzátette mindehhez: nem sima szolgai vendégvokálokról van szó, hanem közösen dolgozta ki a témákat Mustaine-nel.

A június 3-án megjelenő Super Collider albumon ugyanakkor nem Draiman lesz az egyetlen neves közreműködő, hiszen Mustaine a country legenda Willie Nelsont is csatasorba állította. Az anyagon az említett két téma mellett olyanok szerepelnek majd, mint a The Blackest Crow, az A House Divided, a Super Collider, a Burn és a King Maker. A zenekar tagjai nem nyilatkoztak egységesen az utóbbi hetekben, hogy milyen irányvonalat visznek a dalok: Mustaine szokása szerint a gyors, súlyos oldalt hangsúlyozta, David Ellefson basszer azonban inkább a Megadeth legsikeresebb lemeze, az 1992-es Countdown To Extinction hangulati elemeit véli felfedezni itt-ott. A kiadó Mustaine saját labelje, a Universalhoz tartozó Tradecraft lesz.

Draiman új csapata, a Device első albuma április 9-én jelenik meg.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 Takács Attila 2013-04-03 16:35
Lehet félelmetes lesz a lemez! ( Vagy félelmetesen jó, vagy félelmetesen szar )! Country, disturbed! Nehogy az utóbbi legyen! Az az igazság hogy nem nagyon van már mit mutatni a megadeth-nek! Volt már technikás, volt már dallamos! Mindkettőből elérték a maximumot! Nehéz ügy! Magam se tudnám mit adjak ki 2013-ba Megadeth név alatt!
Idézet
 
 
+2 #1 Myth 2013-04-02 12:42
Remélem azért Dave-től nem hallunk majomrikácsolás t
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.