Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megadeth: sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánják Adler és Loureiro bevetését

0326davechrisAhogy az lenni szokott, David Ellefson nem kívánta kommentálni azon sajtóértesüléseket, amelyek szerint a Megadeth Chris Adler dobost és Kiko Lourerio gitárost igazolta le a következő lemezhez, viszont állítja, hogy gyilkos anyag készül. Az azonban nem biztos, hogy még idén hallhatjuk a végeredményt.

„Még nem tartunk itt, nem beszélhetek erről", mondta a Hot Metalnak a basszusgitáros, amikor Adlerről és Loureiróról kérdezték. „Még csak most vonultunk be a stúdióba, és folytatódnak a próbák, mielőtt eljutunk a pre-produkciós munkálatok utolsó szakaszába, és elkezdjük összerakni a dalokat. A számok javarészt persze készen vannak, de a stúdióban minden változhat. A tényleges felvételeket talán május elején kezdhetjük meg. Augusztusra volt pár turnédátumunk, de azok elcsúsztak, ami őszintén szólva jó dolog, mert felszabadult az időnk, és így többet foglalkozhatunk a lemezzel, márpedig most leginkább ezt szeretnénk. Szóval valamikor a következő egy éven belül kihozzuk az albumot. Szeretném azt hinni róla, hogy nem lesz rossz, hanem éppen ellenkezőleg, baromi jól sikerül. Akadnak rajta nagyon súlyos részek is, de egyúttal roppantul előremutatók is a zenekar szempontjából. Szóval nem lesz popos fordulat vagy ilyesmi. Ha egy lemezen a Megadeth felirat áll, akkor azon Megadeth lesz hallható is."

Dave Mustaine-t és Chris Adlert pár nappal ezelőtt együtt fotózták le egy gyorsétteremben, Kiko Loureirót pedig az Angra március 20-ai São Paulo-i koncertjén a közönség máris hangos „Megadeth" kórussal fogadta. A haraszt ennyire azért nem zöröghet, szóval szinte biztosnak tekinthető a leigazolásuk. A banda egy rövid videót is közzétett, amelyen valószínűleg Adler üti éppen a dobokat.

 

Hozzászólások 

 
+3 #5 nekem8 2015-03-27 13:58
Ez mekkora már, hogy ilyen ügyes szemfüles rajongók vannak, hogy már a pergő alapján megállapítják, ki dobol? :D
De tényleg, tök ugyanaz a pergő, úgyhogy valóban adler lehet a dobos, akkor ezt már tudjuk. :)
Idézet
 
 
+6 #4 valarmorgulisz 2015-03-26 14:14
Mapex Chris Adler Signature Snare Drum 5.5x12
https://www.youtube.com/watch?v=LuxDAid6IbQ

Nagyon úgy néz ki eldőlt, ez a dolog. :) Én örülök Adlernek, jót érzek. De, annak nem örülök, hogy lehet idén nem jön ki. Pedig nyárra már számítottam rá. :) De legyen fasza, és úgyis az lesz.
Idézet
 
 
+5 #3 BB 2015-03-26 11:45
ez tényleg Adler pergőjének néz ki
Idézet
 
 
+3 #2 bogar 2015-03-26 11:32
Idézet - ddrum77:
"Szóval nem lesz popos fordulat vagy ilyesmi. Ha egy lemezen a Megadeth felirat áll, akkor azon Megadeth lesz hallható is."

Risk? Az mi? =))))


Egyszeri kisiklás kb. 20 éve. :-)
Idézet
 
 
+9 #1 ddrum77 2015-03-26 10:34
"Szóval nem lesz popos fordulat vagy ilyesmi. Ha egy lemezen a Megadeth felirat áll, akkor azon Megadeth lesz hallható is."

Risk? Az mi? =))))
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.