Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megadeth: megérkezett a borító és egy rövid részlet

0411megadethImmáron nyilvános a Megadeth június 3-án érkező új lemeze, a Super Collider borítója, és természetesen nem azonos azzal, ami hetek óta kering a neten, viszont legalább annyira low-budgetnek tűnik, mint az a verzió… Dave Mustaine-ék Don’t Turn Your Back című dalából egy részlet is meghallgatható.

A június 3-án megjelenő Super Collider albumon olyan dalok szerepelnek majd, mint a country ikon Willie Nelson vendégszereplésével ékesített The Blackest Crow, az A House Divided, a Super Collider, a Burn, a King Maker, a Disturbed / Device énekes David Draimannel közösen felénekelt Forget To Remember és Dance In The Rain kettőse, illetve a Don’t Turn Your Back, amiből ide kattintva máris meghallgatható egy rövid részlet. Az album producere ismét John „Johnny K” Karkazis volt.

0411supercolliderA zenekar tagjai nem nyilatkoztak egységesen az utóbbi hetekben azt illetően, hogy milyen irányvonalat visznek a dalok: Dave Mustaine szokása szerint a gyors, súlyos oldalt hangsúlyozta, David Ellefson basszer azonban inkább a Megadeth legsikeresebb lemeze, az 1992-es Countdown To Extinction hangulati elemeit véli felfedezni itt-ott. Az azonban biztos, hogy a Youthanasia / Cryptic Writings kettős, azaz a '90-es évek második fele óta először fordul elő, hogy az új anyagon ugyanaz a felállás zenél, mint az előzőn. A kiadó Mustaine saját labelje, a Universalhoz tartozó Tradecraft lesz.

A Megadeth május végén Európában kezdi meg a koncertezést a lemez kapcsán, az eddig bejelentett első buli épp a szomszédban, Bukarestben lesz május 22-én, de számos további rangos európai fesztiválon is ott lesznek júniusban. Már az is biztos, hogy szeptember elején hét amerikai bulit adnak az Iron Maiden vendégeként, és előbb-utóbb Gigantour is lesz ismét, bár ennek pontos paraméterei még nem ismertek.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+4 #8 2013-04-13 23:52
Gondolom a fotós a "csíííz" helyett azt mondta kattintás előtt, hogy "METALLICA" ez az oka Dave báttyó fizimiskájának.
Idézet
 
 
+2 #7 Venomádi 2013-04-13 20:46
Azért az Endgame borítóban volt egy mélyebb tartalom ahol talán sokaknál nem esett le a tantusz. A címadó dal és a borító merev bámulása nem kurtít semmit a lényegen, sőt leírja az akkori és a mostani korképet tökéletesen. A mostani meg szerintem szövegre és kinézetre, az újra piszkosul aktuális univerzum-ufó témát lovagolja meg. Semmiben sincs ott a véletlenszerűsé g, más kérdés persze hogy mennyit akarnak ebből sejtetni, és az ebből fakadó minőségről vagy a szar jut eszébe elsőre az embernek vagy tovább megy, rá van bízva.
Idézet
 
 
#6 matheusthemaggot 2013-04-13 11:02
Húúú, Mustaine milyen dühös ezen a képen! Egyébként a borító totál retro szerintem, én is ilyen kék-narancssárga párosításra gondoltam a cím hallatán.
Idézet
 
 
+2 #5 Pitta 2013-04-13 02:18
Sok esetben komolyan elgondolkodom, hogy ezeket a borítókat egyáltalán látják a zenekarok tagjai/vezetői, mielőtt kikerül a nyilvánosság elé? A Megadeth utóbbi borítói ocsmányak, Sebastian Bach önmagát parodizálta szinte, Alice Cooper úgy nézett ki az utolsó lemezének borítóján, mintha éppen meglepték volna hátulról...Ez a mostani Megadeth még a United Abominations/Endgame párost is lenyomja igénytelenségbe n. Akiknek van egy ilyen jól kitalált "kabalafigurájuk ', azok miért nem használják? Bár az Iron Maiden is képes volt a porig legyalázni legutóbb Eddie-t, de még mindig ötletesebbek voltak ennél.

Szerencsére zeneileg már nehezebb belekötnöm a Megadeth-be. Még mindig királyok!!
Idézet
 
 
+6 #4 BSND 2013-04-11 15:02
Idézet - necromedve:
Albumborítós pólóból nem tudom, mennyi fog fogyni. :D

Accept - Balls to the wall pólós embert is láttam már, szóval ebből is tuti venni fog valaki. :D
Idézet
 
 
+5 #3 Venomádi 2013-04-11 14:39
Valami hasonlóra vártam amúgy borító kapcsán, de nem ilyen részletgazdagra . A dal kibaszott nagy, és a Megadeth lehangolta a gitárját jól hallom??!!
Idézet
 
 
+6 #2 tschaby 2013-04-11 13:02
Idézet - necromedve:
Albumborítós pólóból nem tudom, mennyi fog fogyni. :D

Na ja, kicsit Vic-mentes lett. A dalról ennyiből inkább nem mondok semmit, majd ha egészben hallható lesz.
Idézet
 
 
+10 #1 necromedve 2013-04-11 11:50
Albumborítós pólóból nem tudom, mennyi fog fogyni. :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.