Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megadeth: ismét itt a Poisonous Shadows különleges videója

Az egyik legerősebb új dalhoz, a Poisonous Shadowshoz készült el a Megadeth friss, 360 fokos videója, amelyet pár hete már bemutatott a banda, de akkor valami miatt utólag leszedték a klipet a YouTube-ról. A Billboard-lista harmadik helyén kezdett Dystopia lemezzel turnézó csapat nyáron Magyarországon is ismét fellép.

0129megadeth3

49 ezer példány kelt el a nyitóhéten a Megadeth új nagylemezéből, a Dystopiából, ami lényegesen több a legutóbbi Super Collider 29 ezres első heti eladásánál. Az album ezzel a Billboard Top 200 dobogóján, a harmadik helyen kezdett, ami a csapat karrierjének második legjobb eredménye, ennél magasabbra csak a Countdown To Extinction jutott 1992-ben, amely a maga idejében a második helyig kapaszkodott fel. A Poisonous Shadows 360 fokos klipje alább megtekinthető. A klipet a Dystopia két bónusz-dalos VR-szemüveges kiadványával még jobb minőségben, illetve 3D-ben nézheted meg (sajnos csak erős Android, illetve iOS rendszerrel, erős vassal működik az app), de ha van Google Cardboardod, és megfelelő telefonod, azzal is közvetlen közelről nézelődhetsz a klipben.

A zenekar a fesztiválszezonban természetesen Európában koncertezik, és jó hír, hogy jönnek Magyarországra, a Rockmaratonra is. A július 15-ei napon Dave-ék mellett az Amon Amarth, az Airbourne és a Varg is fellép, további részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
-3 #1 tánya 2016-04-26 18:37
cukiság
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.