Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megadeth: hallgass meg egy újabb friss dalt!

A már teljes egészében nyilvánosságra hozott Never Dead mellé még egy új Megadeth dalt hallgathatunk meg az Európában október 31-én megjelenő Th1rt3en nagylemezről. A Whose Life (Is It Anyways?) a hétvégén debütált egy amerikai rádióműsorban.

„A tizenhármas szám remek választás címnek a mögötte meghúzódó misztikum miatt, de részemről igazság szerint semmiféle személyes jelentése nincs”, mondta a Beatweeknek adott friss interjújában Chris Broderick gitáros. „Maga az album pedig tényleg igen változatos, minden egyes dal más, és mindegyiknek megvan a saját mondanivalója. Úgy tekintek erre az anyagra, mint egy válogatásra: mintha minden nótát egy-egy korábbi Megadeth lemezről húztunk volna át ide. Ezért is szeretem annyira ezt az albumot.”

Chris példája már csak azért is találó, mert a Th1rt3enre a Megadeth négy olyan dalt is feltett, amelyeket korábban már elcsepegtettek itt-ott… A Megadeth Dél-Amerikában kezdi meg a koncertezést novemberben – persze csak amennyiben a súlyos műtét után lábadozó Dave Mustaine gyógyulása megfelelően halad…

 

Hozzászólások 

 
#1 Venomádi 2011-10-17 10:36
Csak megjegyzem a boritófikázókna k, hogy a gyertyákat is számolják meg. Ez az album nem keveri a szezont a bránerrel nem kell aggódni..
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.