Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megadeth: bizarr körülmények között készül a tizenharmadik

John Karkazis, ismertebb nevén Johnny K lesz a Megadeth új lemezének producere, aki korábban többek között a Disturbeddel, a Sevendusttal, a Machine Headdel és a Stainddel is dolgozott. Dave Mustaine-ék új anyaga őszre várható a Roadrunnernél, a felvételeket a tervek szerint már a nyár elején befejezik.

„Ez a tizenharmadik albumunk, és már történt is velünk pár különös dolog", nyilatkozta Mustaine a Terrorizernek. „Problémák a kocsikkal, eltűnt dolgok, a legvisszafogottabb alkalmazottam hirtelen rákattan a drogokra és nyoma vész... De éppen ez teszi izgalmassá ez az egészet!"

Az új Megadeth albumnak egyelőre még nincs címe, de Mustaine a Facebookon a rajongóktól is várja az ötleteket. Shawn Drover dobos egy hónapja a Shock!-nak még nem akart konkrétumokat mondani a lemez irányvonaláról, de a munka a jelek szerint jól halad, ugyanis a dobsávok egy része már rögzítésre is került. Mire a banda júliusban útra kel először Európában öt Big Four buli erejéig, majd az Egyesült Államokban a Rockstar Energy Drink Mayhem Festival turné egyik főattrakciójaként a Disturbed, a Godsmack és tucatnyi egyéb előadó társaságában, teljes egészében rögzíteni akarják az anyagot. A 2001-es The World Needs A Hero óta ez lesz az első Megadeth anyag, amin ismét David Ellefson basszusgitározik majd.

A turnéval párhuzamosan, július 12-én kerül a boltokba a klasszikus 1986-os Peace Sells... But Who's Buying? lemez speciális 25. évfordulós díszkiadása, amely több mutációban is várja a rajongókat. Mindegyik verzió tartalmaz majd egy 1987-es teljes koncertet, a széljegyzeteket pedig nem más írta a bookletbe, mint Lars Ulrich, aki köztudottan mindig is óriási rajongója volt a lemeznek – még azokban az években is, amikor éppen utálták egymást Mustaine-nel.

A Megadeth április 8-ai budapesti bulijáról itt olvashatsz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.