Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még idén önálló albumot jelentet meg John Corabi

Hamarosan akusztikus szólólemezzel jelentkezik John Corabi, aki leginkább a Mötley Crüe 1994-es lemezének felénekléséről ismert, de előtte a The Screamben, utána pedig a Unionben, a Rattben és az Eric Singer Projectben is alaposan megrezegtette óriási hangszálait.

Az 52 éves Corabi lemezén a tervek szerint egyaránt válogat majd karrierje korábbi szerzeményeiből és új dalokból, sőt, felvillantja majd a jövőt is, bár egyelőre nem tudni, utóbbi alatt pontosan mit ért. A lemez első körben alighanem csak digitális formában jelenik majd meg, de egyelőre még ez sem dőlt el pontosan. Az viszont már biztos, hogy az énekes szólócsapata nyáron az Egyesült Államokban turnézik majd a Cinderella nyitószámaként.

A The Screamben felbukkant Corabi Vince Neil távozását követően került a Mötley Crüe-be, és egy lemezen énekelt, az 1994-es Motley Crue-n. Az album súlyosabb, modernebb hangvétele nem talált éppen osztatlan lelkesedésre a rajongótáborban, és ugyan a mai napig sokan esküsznek rá, hogy a zenekar soha nem készített nála jobb lemezt, az együttműködés végül nem bizonyult tartósnak. Az 1997-es Generation Swine-on már ismét Vince Neil bűvölte a mikrofont. Azt azért tegyük hozzá, hogy a Motley Crue albumot még így is több mint egymillióan szerezték be világszerte... John ezután egy másik nagy vesztessel, a KISS-ből a maszkos újjáalakulás miatt kipaterolt Bruce Kulick gitárossal alapított új bandát Union néven, és mindenfelé zenélt, amerre csak lehetett. Legutóbb éppen Kulick tavalyi szólóanyagán hallatta a hangját. Magyarországon eddig egyszer koncertezett, méghozzá 2007-ben az Eric Singer Projecttel.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.