Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még egy tárral: hallgass bele Rudán Joe új szólólemezébe!

0106joeDecember 8-án, a Hammer Records gondozásában lát napvilágot Rudán Joe Még egy tárral című második szólólemeze. Az albumhoz már közzétettek egy rövid ízelítőt dalrészletekkel.

Rudán Joe legutóbbi kiadványa a szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt megjelent Lírák című válogatásalbum volt, amely Joe több mint negyed évszázados pályafutásának legszebb balladáit volt hivatott összegyűjteni a Pokolgép, a P.Mobil, a Mobilmánia, A Dinamit, valamint a Coda zenekarok repertoárjából. Most viszont egy friss szólólemezzel jelentkezik. „Majdnem négy éve jelent meg az Én ez vagyok albumom, úgyhogy időszerű volt egy új anyaggal jelentkeznem", mondja a frontember. „Ismét azokat a zenésztársaimat kértem fel a dalok írására, akikkel valaha együtt dolgoztam, vagy akikkel közös zenei nevezőn vagyunk, valamint a mostani zenekarom tagjait. Az elképzelés az volt, hogy most egy pörgősebb, ütősebb albumot készítsünk, mint az első szóló anyagom volt, és ez úgy érzem sikerült, is. Nagyon büszke vagyok az új lemezre, igazi koncertdalok születtek, alig várom, hogy élőben is játszhassuk őket!"

A lemezen számos vendég tiszteletét teszi, többek között gitáron Vámos Zsolt (Hard, Kard), Závoti Zoltán (Kalapács és az Akusztika), Rusic Vladimir (Nevergreen), Szijártó Zsolt (Kárpátia), Nagy Dávid (ex-Pokolgép), Ángyán Tamás (Cool Head Klan), billentyűn Matláry Miklós (Nevergreen), csellón Egedy Piroska (Kárpátia) és még sokan mások.

rudanjoe_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Léghajó
02. Még egy tárral
03. Lélekharang
04. Barátom
05. Hé, Apa!
06. Ütni kell
07. Öreg a tűznél
08. Atilla
09. Gyönyörűségek völgye
10. Amikor a sólyom földre száll
11. Az utolsó nap
12. Tükör
13. Tequila
14. Veled vagyok
15. Küldj le egy angyalt

Lentebb egy rövid ízelítő is meghallgatható a dalokból. Joe és zenekara továbbra is aktívan koncertezik: november 23-tól 26-ig egy négy állomásos erdélyi turnét játszanak, majd november 30-án egy akusztikus est keretében Budapesten, a belvárosi Vírus klubban zárják az évet. A lemezbemutató koncert február 17-én, a Crazy Mama Music Pubban lesz, ahol a StulaRock nevű formáció is prezentálja hamarosan megjelenő lemezét.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Tulus 2017-11-25 12:41
nagyon szeretem Joe hangját, remélem most egy igazi metal lemezt hozott össze, az előző kicsit lágyabb volt...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.