Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még egy extra a Master Of Puppets újrakiadásáról: ’86-os koncertfelvétel John Marshall gitározásával

November 10-én jelenik meg a Metallica Master Of Puppets lemezének újrakiadása. A csapat most bemutatta az egyik extrát, a For Whom The Bell Tolls ’86-os élő változatát John Marshall-lal a gitáron.

0830master

2016 áprilisában már megjelent az első két Metallica-lemez újrakiadása, és a Kill 'Em Allt, illetve a Ride The Lightningot most a banda korai korszakának alighanem legfontosabb, legmeghatározóbb anyaga is követi. Az 1986-os Master Of Puppets a műfaj egyik alapműve, amely iránt több mint három évtized után sem csökken a kereslet, a tavalyi évben is 71 ezer példány kelt el belőle csak az Egyesült Államokban.

A Master most a banda saját kiadójánál, a Blackened Recordingsnál jelenik meg újrahúzott verzióban, remaszterelt formában és egy sor extrával, különböző formátumokban. Mindez azt jelenti, hogy az alap egylemezes kiadás mellett lesz tripla CD-s deluxe változat is korábban kiadatlan demókkal, nyers keverési változatokkal, interjúkkal, koncertfelvételekkel és 28 oldalas booklettel. A legextrább csomag pedig egyenesen három bakelitet, tíz CD-t, egy kazettát, két DVD-t és egy 108 oldalas, keménytáblás kötetet is rejt majd korábban soha nem látott fotókkal és kiadatlan interjúkkal. Most a már ismert felvételek mellett a For Whom The Bell Tolls egy eddig ismeretlen koncertverziója is meghallgatható – ennek elsődleges érdekessége, hogy a Metal Church gitárosa, Kirk Hammett technikusa, John Marshall ritmusozik benne, mivel James Hetfield egy gördeszka-baleset következtében eltörte a karját.

A csapat európai turnéja egyébként szeptember 2-án indul Koppenhágában. A Metallica április 5-én Budapesten, a Papp László Sportarénában játszik: a koncert mindössze három óra alatt teltházas lett márciusban, a jegyértékesítés kezdete után. További részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 pumpika666 2017-09-21 10:20
nem tetszik, hova rohantak a nótával? ez egy kurva jó majdnem lassú tempójú dal :( mármint a for whom
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.