Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Még biztosan készül legalább egy Priest-album”

Július végén fergeteges koncertet adott a FEZEN-en a Judas Priest, akik ezekben a hetekben Észak-Amerikában turnéznak. Rob Halford énekes szerint a jövő évet egy kis szünettel kezdik, de utána nekilátnak a Redeemer Of Souls folytatásának.

judas_priest_k2015_04

„Fantasztikus volt trióban dalokat írni Glenn-nel és Richie-vel az előző lemezre, minden egyes nap pattogtak a szikrák a stúdióban”, mondta Halford az OC Weeklynek. „Néha csak dalrészletekről volt szó, máskor riffekről, énekdallamokról. A végén már a kiadónk szólt, hogy álljunk le, de ez elég nehéz, ha éppen ebben a kreatív zónában jár az ember. Mindent be kellett fejeznünk egy adott időkeretben, így maradtak ötletek, amiket nem fejeztünk be. Ezeket majd össze szeretnénk rakni. De mindenképpen nagyszerű és friss élményt jelentett az első dalszerzési fázis Richie-vel, jó volt, hogy zeneileg, gitárosként egy új arc is belekerült a munkafolyamatokba. Kivételes riffekkel, ötletekkel rukkolt elő, és ez nagyon bevált. Szóval legalább egy Priest-album még biztosan készül. Hogy mikor? Nem tudom. Úgy gondolom, miután az ünnepekre befejezzük ezt a mostani turnékört, tartunk majd némi szünetet, aztán ismét bevonulunk a stúdióba, és elkészítünk egy új lemezt.”

Mindez nagyjából rímel arra, amit a Shock!-nak adott interjújában Richie Faulkner gitáros is elmondott Székesfehérváron.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.