Shock!

május 21.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még 2024-ben megjelenhet az új Black Label Society

Ha minden jól halad, akár még idén megjelenhet a Black Label Society új albuma. Ám ebben az esetben is inkább az év második felében érdemes számítani a lemezre.

pantera_k2023_11

Legutóbb 2021-ben, Doom Crew Inc. címmel adott ki új lemezt a Black Label Society. Zakk Wylde most azt nyilatkozta a chicagói Rebel Radio 92.5 FM-nek, hogy készül a folytatás. „Épp most, az interjú után is lemegyek a stúdiómba, a Black Vaticanba, és további témákat rögzítek – mondta a gitáros. – Amikor épp otthon vagyok, mindig készítem a felvételeket a következő lemezhez.” Jeff Fabb dobos eközben a Metal Mayhem ROC-nak szintén azt mondta egy friss interjúban, hogy nagyban dolgoznak az előző anyag folytatásán. „Nem tudom a pontos megjelenési dátumot, de azt hallottam, hogy valamikor idén kijöhet. És feltételezem, utána meg is turnéztatjuk. Igazság szerint jelen pillanatban is dolgozunk rajta. Készülök a következő napokban átmenni Zakkhez, hogy befejezzük pár dalát, és utána nagyjából meg is vagyunk.”

Mivel Zakk a tavaly Budapesten is fellépett Panterával is koncertezik a nyáron, a Black Label Societynek egyelőre egy lekötött fellépése van idén, méghozzá a saját szervezésű Berzerkus fesztiválon, a pennsylvaniai Bushkillben. A rendezvény további fellépői között olyanokat találunk, mint Cody Jinks, a Clutch, a Rival Sons vagy a Black Stone Cherry.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.