Shock!

július 06.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Meat Loaf: „A Slipknot a metal Beethovenje"

A február 25-ei kezdetű ausztrál Soundwave-hez és a június 30-án startoló amerikai Rockstar Energy Drink Mayhem Festival turné kezdetéhez közeledve érezhetően kezd felpörögni a Slipknot körüli gépezet, és ezzel az is együtt jár, hogy mindenki a zenekarról beszél. Most például Meat Loafról derült ki, hogy a maszkos terrorbrigád nagy rajongója…

„A Slipknotnak csodálatos hangszerelési megoldásai vannak, zeneileg olyanok, mint Beethoven metalban”, mondta az énekes a brit Metal Hammernek, amivel nyilván ismét alapos pro és kontra vitákra ad majd okot a Slipknot rajongói és ellenzői között.

Ha nem is ennyire nyíltan, de egy friss nyilatkozat szerint a banda háborodott ütőse, Shawn Crahan is osztja Scott Ian hírneves apósának vélekedését. „Mindent megkap tőlünk a közönség: szerény véleményem szerint mi vagyunk a világ leghatalmasabb zenekara. Mindig csak röhögök, amikor más bandák azt mondják, hogy a maszkjaink nélkül sehol sem lennénk… Oké: próbáljátok meg eljátszani valamelyik dalunkat, a dobtémáinkat, a gitártémáinkat. Aztán húzzátok fel a maszkot és az összes szart, és rohangásszatok körbe úgy, mintha épp rögbiznétek – akkor majd talán oda is figyelek a véleményetekre. Ez nem egy zenekar, hanem egy kultúra, ami egyre csak nagyobb és nagyobb lesz. Speciális dolog vagyunk: csak és kizárólag önmagunk”, mondta Crahan az ausztrál The Age weboldalnak.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.