Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

McKagan, McCready, Martin: újabb szupergroup a Killing Joke énekesével?

Mike McCready, a Pearl Jam gitárosa, Duff McKagan, a Guns N' Roses egykori basszere és az egykori Screaming Trees és Mad Season ütős Barrett Martin már együtt zenél egy Walking Papers nevű projektben, most azonban Mike elárulta: a trió újabb formációt hozott létre, és többek között a Killing Joke frontemberével, Jaz Colemannel is tárgyalnak az esetleges kooperációról.

„Összeröffentünk Duff-fal és Barrett-tel, írtunk pár dalt, és előszedtünk pár olyan régi Mad Season demót is, amiket eredetileg a második, kiadatlan Disinformation albumhoz készítettünk", mondta McCready a Billboardnak. „Most megpróbáljuk kitalálni, mihez kezdjünk ezekkel. Beszélgetünk a dologról Jazzel a Killing Joke-ból, és már eddig is keresgéltem énekeseket, hogy dolgozzak velük ezeken a zenéken."

Egyelőre még nem tiszta, milyen név alatt jönnek ki a közös felvételek, illetve hogy a befejezetlen Mad Season ötleteket is ezekhez csapják-e majd, de az biztosnak tűnik, hogy Mike meg akar jelentetni pár Duff-fal felvett témát saját Hockeytalkter kiadójánál single formátumban. Addig is a be kell érnünk a Mad Season klasszikus Above albumának áprilisban esedékes újrakiadásával.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.