Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Matt Henderson gitározza fel a Madball új lemezét

For The Cause lesz a Madball következő lemezének címe, amelyet februárban kezdenek rögzíteni. A jelenleg gitároshiánnyal küszködő csapatot a régi hathúros, Matt Henderson segíti majd ki a stúdióban, de mindez nem jelent fix visszatérést.

0118madball

Matt Henderson, a Madball korábbi gitárosa játssza majd fel a New York-i hardcore-osok új nagylemezét, miután Brian „Mitts" Daniels októberben otthagyta Freddy Cricienéket. Henderson ugyanakkor kizárólag a stúdiómunkát vállalta, turnéra nem indul majd a zenekarral. Matt 1992 és 2000 között gitározott a bandában, vagyis a legklasszikusabb korai lemezeik hozzá köthetők.

„Szerintem a Madball egyik, ha nem a legváltozatosabb megszólalású albuma lesz ez", mondta Freddy az NNC Hardcore Channelnek a For The Cause című anyagról. „Lesz rajta sok olyan elem, ami akár meglepetést is okozhat, de ez is a fejlődésünk része." A lemez producere a rancides Tim Armstrong lesz, a keverést és a maszterelést pedig Tue Madsenre bízták. A megjelenés valamikor az év második felében várható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.