Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Máris új Ratt-dalokat ír Warren DeMartini és Stephen Pearcy

Hamarosan szólóalbummal jelentkezik Stephen Pearcy, ám a Ratt frontembere most megerősítette: valóban új dalokkal dolgozik ismét megtalált régi kollégáival, Warren DeMartinivel és Juan Croucierrel.

1130ratt

„Warrennel már fel is demóztunk némi Ratt-zenét az idei történésekhez”, mondta Josh Rundquistnek adott interjújában a frontember. „Szóval ki tudja? Talán megpróbálunk nekikezdeni egy Ratt-lemez elkészítésének. Most már valami hat vagy hét év telt el az Infestation óta, nem is tudom így hirtelen… De azt is tíz évbe telt összerakni! Viszont akkor egy másik állatfajtáról beszéltünk.”

A Pearcy, DeMartini és Croucier mellett Carlos Cavazo gitárossal és Jimmy DeGrasso dobossal felálló Ratt tavasztól Back For More néven indul turnéra. Bobby Blotzer dobos, aki jelenleg saját, Rattnek hívott haknicsapatával koncertezget, már most jelezte: nem hajlandó belenyugodni a bírósági döntésbe, és mindenáron meg akarja akadályozni, hogy volt zenésztársai Rattként működjenek. Viszont neki sincs könnyű dolga: tavaly év végén egy michigani klubban már az utolsó pillanatban lefújták bandája koncertjét, miután a hely ügyvédi levelet kapott DeMartiniéktől.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.