Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Máris új dalokkal foglalatoskodik a Nightwish kirúgott pacsirtája

Nem tétlenkedett túl sokáig Nightwishből való eltávolítása után Anette Olzon: az énekesnő máris új zenéken dolgozik, és ugyan egyelőre nincsenek konkrét tervei, vélhetően hamarosan szólóalbummal jelentkezik majd. Anette egy Fredrik Bergh nevű muzsikussal közösen írja és hangszereli a dalokat.

„Befejeztem azt az új dalt, amiken az utóbbi hetekben dolgoztam”, írta blogjában Anette. „Most éppen a svéd verziót készítem, amit kicsit nehéz volt összerakni, de kihívást is jelentett. Mivel egyetlen hangszeren sem játszom igazán jól, mindig segítségre van szükségem a felvételekhez: egy barátom, Fredrik Bergh dolgozik velem, aki nagyon gyors és nagyon jó abban, amit csinál.”

Anette tavaly már ízelítőt adott két demódalból, amiket eredetileg 2009-ben rögzített egy leendő szólóalbumhoz. Ezeket nem keverték meg, és producerük sem volt, vagyis leginkább amolyan nyers vázlatoknak tekinthetők. Most azonban, hogy munka nélkül maradt, Olzon bizonyára tényleg kihozza előbb-utóbb azt a bizonyos önálló lemezt…

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.