Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Máris „tucatnyi dalötletet” rakott össze a következő lemezre a Deep Purple

0312dpIsmét Bob Ezrin produceri felügyelete mellett dolgozik majd a Deep Purple a következő nagylemezen. A csapat már elég jól áll a dalötletekkel, így 2015-ben szinte bizonyosan megjelenik az új album.

„Sokáig nem készítettünk lemezt, de szerintem az a hosszú szünet segített, mert most már ég bennünk a vágy, hogy dalokat írjunk és stúdiózzunk”, mondta az új Purple-műről Roger Glover basszusgitáros. „Hat hete volt egy dalszerzős szakaszunk: Portugáliában töltöttünk egy hetet, és vicces módon Steve Harris, az Iron Maiden basszere épp ott épít stúdiót. Még nincs teljesen készen, de megengedte, hogy használjuk az ottani helyiségeket, mert azok nagyon jók. Egy tucatnyi dalötletet nagyjából össze is raktunk, és a közeljövőben, még idén összehozunk egy újabb hasonló alkalmat is. Talán az év végéhez közeledve megkezdődhetnek a felvételek is, de legkésőbb a jövő év elején mindenképp.”

Az máris eldőlt, hogy akárcsak a Now What?! esetében, a banda ismét Bob Ezrin producerrel fut majd neki a felvételeknek. „Azóta is kapcsolatban maradtunk Bobbal, akivel nagyon jól összebarátkoztunk. Ő is nagyon élvezte a közös munkát, szóval nincs is mit gondolkodni azon, hogy legközelebb ismét együtt dolgozunk.”

A Deep Purple februári budapesti koncertjéről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 sanyi 2014-07-21 22:55
Már várom a következőt. A Now What szerintem hatalmas lemez lett, mint azt megszokhattuk. Így a februári koncertjük után meg pláne várom a 2015-ös lemezt, meg persze a budapesti koncertet (remélem lesz). :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.