Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Máris repült az L.A. Gunsból az énekesnő

Nem tartott túl sokáig a Tracii Guns-féle L.A. Guns kalandja a Rock Star: Supernova valóságshowból ismert énekesnővel, Dilana Robichaux-val a fronton. A zenekar alig több mint két hónap után megvált Dilanától, akinek csatasorba állítása eleve megdöbbentette a rajongótábort. Az új énekes Tony West.

Tracii Guns nem jelölt meg konkrét indokot azt illetően, miért rakták ki Dilana szűrét mindössze 71 napnyi közös meló után a zenekarból, annyi azonban biztos, hogy az L.A. Guns ezen mutációjában innentől fogva a Blacklist Unionből ismert Tony West énekli majd a klasszikus dalokat. „Tracii egyszerűen kisétált, és annyit mondott: köszi, jó móka volt, amíg tartott", írja a szakításról Dilana a Facebookon, egyértelművé téve, hogy nem ő távozott a fedélzetről. Az énekesnő emellett „kibaszott tréfának" nevezi Tracii bandáját, és fogadkozik, hogy részletesen is megírja majd valamilyen formában, mi történt vele az elmúlt időszakban.

A fejlemények már csak azért is bizarrak, mert Guns a vagdalkozásra reagálva közölte: Dilanával a csapat a színpadon jobb volt, mint valaha. „Néha a legnagyobb művészet az őrületből fakad, és itt pontosan ez volt a helyzet", közölte a Twitteren.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 DRAZSEN 2013-12-24 02:28
Még az sem kizárt,hogy ez volt Tracii egyik legnagyobb hibája (A sok többivel együtt) Kár,hogy ennyire szétcsúsztak,im ádom őket,és Dilana-val lehet nagyot dobhattak volna!
Idézet
 
 
+3 #1 TelekiPál 2011-12-14 16:10
Gondolom mindenki megrépázta a próbateremben aztán útjára bocsátották. Szegény lány...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.